Connect with us
Horoscop rune Mihai Voropchievici până 11 octombrie 2020, vești grozave pentru zodii

Știri

Horoscop rune Mihai Voropchievici până 11 octombrie 2020, vești grozave pentru zodii

Mihai Voropchievici a prezentat horoscop rune 5-11 octombrie 2020. Veștile sunt grozave pentru aproape toate zodiile, iar runele transmit un mesaj foarte important că va fi o săptămână foarte plină. Voropchievici anunță că săptămâna aceasta horoscopul runelor spune că zodiile vor fi înveselite cu cadouri, de asemenea relațiile cu familiile vor fi consolidate.

Horoscop Rune Mihai Voropchievici 5-11 octombrie 2020

Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscop rune, iată ce prevăd astrele până pe 11 octombrie.

Rune Berbec

Berbecii sunt puși pe drumuri săptămâna aceasta, runele le recomandă să-și facă bagajele și pentru că vor fi mai mereu pe drumuri, atât profesionale, cât și emoționale. Sunteți în căutare de locuri care să vă fie casă.

Rune Taur

Răutățile oamenilor v-au cam dat bătăi de cap în ultima perioadă, horoscop rune 5-11 octombrie vine cu vești bune, reușiți să nu mai stați să ascultați și barați înstant orice răutate gratuita care nu vă convine.

Rune Gemeni

Gemenii sunt puși pe harță săptămâna asta și caută nod în papură. Se ceartă cu orcine, caută motiv de scandal pentru a ieși în evidență. Așadar, dacă vreți să vă urcați lumea în cap, aveți grijă ce spuneți, unele cuvinte chiar nu mai pot fi retrase.

Rune Rac

Are două sfaturi: să se relaxeze și nu vă mai faceți probleme pentru starea de sănătate a unei persoane dragi, are o sănătate de fier și doar vă incită

Rune Leu

Vești bune! O săptămână cu cadouri, surprize sau o sumă de bani importantă. Leul dă lovitura! Banii vin exact în clipa potrivită, aveau o urmă de dezamăgire că parcă nimic nu mai merge, spune Mihai Voropchievici, în horoscop rune 5-11 octombrie 2020.

Rune Fecioară

De ceva vreme vă interiorizați și intrați într-o bulă pe cre doar voi o cunoașteți, să nu aveți pretenția ca cei din jur să vă înțeleagă pentru că misterul și aura de mister din jurul vostru este declanșat(ă) exclusiv de voi și neînțeleasă de cei din jur.

Rune Balanță

Horoscop Rune 5-11 octombrie 2020, Mihai Voropchievici. Balanța e supărată. Vrea să schimbe locul de muncă sau locuința, are gânduri mari și va acționa în conformitate cu ce i se va arăta la momentul respectiv.

Rune Scorpion

Abordarea voastră este total greșită și culmea este că runele vă spun că știți asta. Trebuie să schimbați ceva sau sa nu vă mai mirați că ce încercați să obțineți cu atitudinea pe care o aveți este impoisbil să creionați viitorul.

SĂGETĂTOR

O săptămână cu multe mesaje, multă comunicare, multă informare. Fiți pregătiți pentru un mesaj de taină pe care îl veți primi

CAPRICORN

Trebuie să își mobilizeze toate forțele să arate cine este el. A muncit, dar nu și-a consolidat poziția, nici în familie, nici la serviciu, e timpul să arătați cine sunteți!

VĂRSĂTOR

Sunt sfătuiți să aibă puțină răbdare că lucrurile bune vin numai asupra celor care știu să aștepte. Răbdare!

PEȘTI 

Găsesc rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă și nu îi lasă să doarmă numai angajând o discuție în familie sau cu prietenii apropiați, acolo nu este o familie întemeiată.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top