Connect with us
Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019. Ce zodii pășesc cu dreptul în noul an

Știri

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019. Ce zodii pășesc cu dreptul în noul an

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019. Prima săptămână a noului an aduce primele încercări pentru zodii. Iată care vor fi cei mai norocoși nativi.

Evenimentele astrologice ale acestei săptămâni:

– 1 ianuarie 2019: Marte își începe tranzitul în Berbec

– 2 ianuarie 2019: Soarele (în Capricorn) în conjuncție cu Saturn (în Capricorn)

– 4 ianuarie 2019: Trigon între Mercur (în Săgetător) și Uranus (în Taur)

– 4 ianuarie 2019: Soarele (în Capricorn) în sextil cu Neptun (în Pești)

– 5 ianuarie 2019: Debutul tranzitului lui Mercur în Capricorn

– 6 ianuarie 2019: Luna nouă în Capricorn

– 6 ianuarie 2019: Uranus devine direct în Berbec

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019 Berbec

Se poate să aflaţi cine o să vă-ntindă o mână de ajutor ca să duceţi la bun sfârşit un demers profesional.

Puteţi pleca şi voi, pot veni şi prietenii de peste mări şi țări la voi şi o să refaceţi punţile de legătură. Unele nemulțumiri în planul financiar, dar nu este nimic care să pună probleme pe termen lung.

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019 Taur

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să păşiţi într-o nouă relaţie. Aveţi chef de dstractie, vreţi să încercaţi şi senzaţii noi.

Banii se cam duc, deşi veţi un barem pe care să nu-l depăşiţi, dar ca un făcut apar situaţii pe care nu le-aţi luat în calcul şi o să faceţi slalom printre cheltuieli.

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019 Gemeni

O să vă faceţi noi prieteni dacă ieşiţi pe la reuniuni amicale, iar dacă sunteţi singuri o să apară cineva nou-nouţ.

Pentru cei care au deja o relație, relaţia sentimentală promite să fie din ce în ce mai bună şi să vă căsătoriţi, fie anul ăsta, fie celălalt şi să uitaţi de toate supărările din viaţa voastră.

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019 Rac

Poate vin musafiri de la drum sau vă-ntâlniţi cu ei în oraş, la cafea, la un restaurant, daţi o raită pe la magazine.

Un răspuns mult aşteptat din partea cuiva care vă iubeşte şi o a fie acea confirmare de care-aveati nevoie, să megeti mai departe, cu încredere şi speranţă, în viitorul vostru în doi.

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019 Leu

E posibil să vi se mulţumească într-un fel pentru rezultatele unei munci de durată şi să luaţi bani, cadouri, un titlu, felicitări, aplauze.

Poate plecaţi într-o excursie, aveţi chef de distracţie într-un parc de aventuri şi o să-i antrenaţi şi pe copii, să se bucure de o astfel de experienţă cu care nu se-ntâlnesc prea des.

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019 Fecioară

Se poate să revină acea persoană cu care începuserăţi o relaţie, dar care nu mai dăduse niciun semn de viaţă şi acum vă lămuriţi.

Se iveşte ocazia să plecaţi într-o excursie, să petreceţi câteva zile în altă parte a ţării şi să va-ncărcați bateriile pentru o perioadă mai lungă de timp.

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019 Balanță

Cineva la care ţineţi are nevoie de voi şi o să faceţi tot posibilul să vă vedeţi, să petreceţi câteva zile împreună.

Aveți mare grijă în ceea ce privește sănătatea. Nu sunteți în cea mai bună formă și s-ar putea să vă pască o răceală sau o afecțiune a sistemului respirator.

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019 Scorpion

Se poate să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu şi să rezerati o cameră într-o zonă de agrement să vă bucuraţi de linişte, de atmosferă plăcută, reconfortantă.

La jumătatea intervalului, Aţi putea semna un contract de muncă, ba chiar şi o colaborare şi să v-alegeţi cu o creştere salarială, să faceţi față cheltuielilor din perioada asta.

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019 Săgetător

Poate vă faceţi timp să daţi pe la o sală de sport, să faceţi mişcare, vă mai interesaţi şi de lucrurile care vă fac plăcere, nişte activităţi care să vă elibereze de tensiuni.

O să trebuiască să insistaţi mai mult ca să luaţi o semnătură, să vi se aprobe o învoire sau să beneficiaţi de nişte facilităţi.

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019 Capricorn

E posibil să luaţi nişte bani şi să cumpăraţi diverse mărunţişuri pentru casă şi pentru musafirii care s-ar putea să treacă pe la voi cu ocazia Anului Nou.

Stați bine din punct de vedere al sănătății, iar energia pare să fie la cote foarte bune în această perioadă.

Horoscop săptămânal 1 – 6 ianuarie 2019 Vărsător

O să vă puteţi atinge un obiectiv legat de profesie, să vă fie acceptată o strategie de lucru şi să daţi lovitura pe plan profesional.

O să puteţi rezolva şi acele lucruri pe care le-aţi ignorat, dar le-a venit şi lor timpul şi o să vorbiţi cu cei cărora le-oți fi rămas datori cu nişte explicaţii, să lichidaţi conflicte mai vechi.

Horoscop săptămânal 24 – 30 decembrie 2018 PEȘTI

Îi puteţi fi de mare ajutor unui frate, unei surori, sau cuiva apropiat şi care nu are niciun sprijin. Poate faceţi un efort să fiţi mai comunicativi şi cu partenerul de cuplu şi cu anturajul, în general, să meargă lucrurile şi mai bine între voi, decât pân-acum.

Citește și: Mihai Voropchievici: Ce îți aduce anul 2019 în funcție de data nașterii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top