Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii primesc bani sau confirmarea oficială a aprecierii de care se bucură în domeniul lor de activitate.

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018 pentru zodia Gemeni anunță câștiguri financiare încă din primele zile ale noului an. În weekend, casa și familia vor redeveni prioritățile nativilor.

Primul eveniment astrologic important din 2018 va fi Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie, care va avea loc în zodia Rac.

Pentru Gemeni, această Lună Plină  va aduce noroc în plan financiar pentru că va avea loc în casa Banilor din astrograma lor.

Unii nativi vor primi bani,  drept cadou, de la părinți sau partener, iar alții vor găsi noi surse de venit sau vor pune la cale noi afaceri chiar în zilele imediat următoare Revelionului.

Și s-ar putea ca oportunitățile financiare să apară în mod neașteptat, prin intermediul unor prieteni sau cu ocazia unor evenimente la care Gemenii vor lua parte. Iar asta, datorită planetei Uranus care, în 2 ianuarie, va reveni la mersul direct în zodia Berbec și în casa Prietenilor și a rețelelor din astrograma lor.

Miercuri, 3 ianuarie, Gemenii vor câștiga o competiție sau vor primi o dovadă oficială a aprecierii de care se bucură în domeniul lor de activitate.

Joi, 4 ianuarie, armonia dintre Lună și Mercur va favoriza comunicarea în cuplu, dar și proiectele nativilor în domenii legate de comerț, transport, turism, relații publice sau comunicare.

Vineri, Luna va ajunge in zodia Fecioară și, până duminică, va îndrepta atenția nativilor spre casă și familie. De exemplu, Gemenii care nu au petrecut sărbătorile cu părinții se vor revanșa față de aceștia și vor cumpăra cadouri pentru toate rudele.

Duminică, 7 ianuarie, Luna va intra în Balanță și va acționa în casa Iubirii și a copiilor din astrograma Gemenilor.

După solicitanta perioadă a sărbătorilor, Gemenii vor putea, în sfârșit, să petreacă o seară romantică doar în compania partenerului sau se vor bucura de o binemeritata și armonioasă duminică în familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top