Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii trebuie să onoreze o invitație sau să plece într-o călătorie în interes profesional deși ar prefera să stea acasă.

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018 pentru zodia Leu anunță un weekend solicitant, în care nativii vor avea și oportunități financiare. Dar prima parte a săptămânii, subliniază nevoia de odihnă și de relaxare.

Evenimentul care marchează începutul de an este  Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie, care va avea loc în zodia Rac.

Pentru Lei, această Lună Plină va aduce câteva zile în care energia nativilor nu va fi la cote maxime. Vor fi câteva zile potrivite pentru meditație, relaxare și odihnă, pentru, pentru nostalgie și sensibilitate, dar nu  pentru acțiune sau pentru demararea de noi proiecte.

Miercuri dimineața, Luna va intra în zodia Leu, iar lucrurile vor începe să se schimbe. Joi, 4 ianuarie, va fi o zi excelentă pentru Lei! Vor avea și idei, și multă creativitate, dar și energie și ambiție, așa că planurile lor se vor putea concretiza fără probleme.

Dar s-ar putea ca familia (în special părinții) să nu fie foarte încântată de această revenire a nativilor la ritmul de viață și de muncă obișnuit.

Vineri, 5 ianuarie, Luna va intra în casa Banilor din astrograma Leilor și îi va ajuta să fie mai chibzuiți. Leilor le place sa impresioneze și de multe ori își copleșesc apropriații cu daruri costisitoare. Luna în Fecioară îi ajută să se „vindece” de acest obicei (pentru o scurtă perioadă, ce-i drept…).

În weekend, pot să apară tensiuni în cuplu din cauza banilor. S-ar putea ca Leii să ceară o mai „vizibila” implicare a partenerului la bugetul familiei sau, în cazul unor afaceri derulate în asociere cu altcineva, să refuze să mai fie unicul finanțator.

Dar, în ciuda acestor schimbări de moment, Leii nu vor face nicio economie dacă părinții vor avea nevoie de ajutor sau dacă un alt membru al familiei se va confrunta cu vreo problemă.

Tot duminică, unii nativi ar putea fi nevoiți să plece într-o călătorie în interes profesional sau să onoreze o invitație la un eveniment,  deși ar prefera să stea acasă și să se odihnească. Dar trebuie să vadă partea plină a paharului: vor fi remarcați de cine trebuie și asta se va vedea în curând.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top