Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii trebuie să își restabilească prioritățile și să fructifice la maximum oportunitățile profesionale care apar.

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018 pentru zodia Rac pune accent pe schimbările pe care nativii trebuie să le facă în relația cu cei din jur pentru a nu rata oportunitățile ce apar.

În primul rând, este vorba de o schimbare de atitudine: Racii trebuie să se concentreze în primul rând pe propriile interese, pe propriile proiecte și dorințe și să nu se mai sacrifice pentru alții.

Asta nu înseamnă că renunțare la generozitatea, ci doar stabilirea corectă a priorităților. Iar Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie le transmite exact acest mesaj pentru că are loc în zodia lor, zodie pe care,de altfel, o patronează.

Aceste schimbări îi vor ajuta pe nativii Rac să fructifice la maximum oportunitățile care apar, în special în plan profesional.

Revenirea planetei Uranus la mersul direct în zodia Berbec, în data de 2 ianuarie,  va dinamiza casa Carierei din astrograma Răcilor și le va aduce șanse și schimbări neașteptate.

Miercuri, 3 ianuarie, armonia dintre Venus și Neptun se va regăsi în relația Racilor cu persoana iubită, iar joi, Luna aflată în zodia Leu va activa sectorul Banilor din astrograma acestora.

Racii care își caută un job mai bine plătit au șanse mari să își îndeplinească dorința, în jurul datei de 4 ianuarie.

Zilele de miercuri și joi sunt favorabile și celor care vor să obțină o mărire de salariu și sunt dispuși să își asume responsabilități suplimentare sau sunt de acord cu schimbarea programului de lucru ori a echipei.

Vineri, 5 ianuarie, Luna va ajunge în zodia Fecioară, unde va rămâne până duminică. Luna în Fecioară îi va face mai critici și mai pretentioși pe nativii Rac, dar și mai punctuali și mai atenți la detalii.

Sâmbătă, 6 ianuarie, sănătatea unei persoane dragi ar putea să solicite  implicarea Racilor sau aceștia se vor oferi să ajute financiar o rudă care se confruntă cu o problemă de sănătate.

Duminică, 7 ianuarie, planetele Marte și Jupiter vor acționa în echipă în sectorul sentimental al astrogramei, sporind cheful de aventură al nativilor singuri și schimbând în bine  atmosfera din relațiile”cu vechime”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top