Connect with us
Horoscop săptămânal 3-9 iulie 2017 Oana Hanganu Taur

Știri

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii vor avea multe invitații de onorat chiar și după Revelion. Din acest motiv, nu vor sta prea mult pe-acasă.

Horoscopul săptămânii 1-7 ianuarie 2018 pentru zodia Taur anunță o agendă încărcată pentru nativi. Aceștia trebuie să își administreze foarte bine timpul pentru a duce la bun sfârșit tot ce își propun.

Luna Plină din noaptea de 1 spre 2 ianuarie activează casa Comunicării și călătoriilor din astrograma lor, așa că Taurii nu vor sta prea mult pe-acasă nici după Revelion.

În a doua zi din an, Uranus, planeta Surprizelor va reveni la mersul direct în zodia Berbec și ar putea să le aducă nativilor Taur vești surprinzătoare despre foști parteneri sau prieteni sau chiar o întâlnire-surpriză cu o fostă iubire.

Miercuri, 3 ianuarie, armonia dintre Venus, planeta care îi patronează pe Tauri și Neptun se va regăsi în relațiile nativilor cu prietenii sau cu echipa din care fac parte la serviciu.

Joi, 4 ianuarie, s-ar putea ca Taurii să fie nevoiți să medieze relația dintre rude și partenerul de viață sau să dea dovadă de mult tact în cazul în care negociază un contract de închiriere ori cumpărare a unei case.

Vineri, 5 ianuarie, Luna va intra în zodia Fecioară și în casa Iubirii din astrograma Taurilor, armonizând relațiile acestora cu partenerul și cu copiii. De asemenea, Luna în Fecioară, Luna le va spori creativitatea, inclusiv în exprimarea sentimentelor.

Sâmbătă, 6 ianuarie, Soarele aflat în Capricorn și Luna aflată în Fecioară ar putea să le aducă Taurilor o călătorie în străinătate sau o invitație de a participa, împreună cu partenerul, la un eveniment important.

Duminică, 7 ianuarie, armonia dintre Marte, planeta Pasiunii și Jupiter, planeta Norocului, va aduce mai multă pasiune în cuplu sau îi va încuraja pe nativii îndrăgostiți să își exprime sentimentele sau să facă primul pas în relația cu persoana iubită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top