Connect with us
Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Pești. Horoscopul săptămânii pentru zodia Pești, făcut de astrologul Oana Hanganu.

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Pești

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Pești. În această săptămână, Peștii au noroc, dar banii le intră în cont cu intârziere

Până în ziua de 15 aprilie, Venus îșj continuă tranzitul retrograd în zodia Pești, ajutându-i pe nativi să înțeleagă unde au greșit în relația cu ceilalți și cum pot să atragă în viața lor mai multă iubire.

Soarele și planeta Uranus sunt, încă, în sectorul Banilor din astrograma Peștilor, dar intrarea lui Mercur în tranzit retrograd își spune cuvântul: Peștii au, în continuare noroc de bani, dar până în mai, banii se obțin cu întârziere sau câștigurile sunt mai mici decât cele anticipate. Peștii trebuie să se înarmeze cu răbdare și să se concentreze pe proiecte aflate, deja, în derulare sau pe reluarea unor afaceri vechi, lăsând afacerile noi pentru lunile mai-iunie.

Peștii, nevoiți să amâne călătorii în această săptămână

Mercur retrograd afectează „casa Comunicării, afacerilor și călătoriilor” din astrograma Peștilor, motiv pentru care unii nativi vor fi nevoiți să amâne ori să anuleze călătorii, sau își vor pierde pașaportul sau alte acte. Mercur retrograd afectează și serviciile de curierat,motiv pentru care  nu este exclus ca scrisorile sau coletele  să ajungă la destinație cu întârziere.

Cu întârziere s-ar putea să ajungă și răspunsurile oficiale pe care Peștii le așteaptă de la instituții sau bănci. Luna Plină din data de 11 aprilie se produce în zodia Balanță și în casa a VIII-a din astrograma Peștilor, care se referă la banii altora, la resursele partenerului de viață și la bani sau alte beneficii pe care nativii le obțin cu ajutorul altora sau de pe urma altora. Așadar, Peștii au șanse să obțină un credit, dar s-ar putea ca suma oprobată de bancă să fie mai mică decât cea solicitată sau banii să le fie virați în cont cu întârziere ori după depunerea unor acte suplimentare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top