Connect with us
Horoscop săptămânal 26 iunie - 2 iulie 2017 Oana Hanganu Rac

Știri

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Rac

Horoscop săptămânal 10-16 aprilie 2017 Oana Hanganu Rac. În această săptămână apar tensiuni între Raci și prieteni.

Luna Plină din 11 aprilie are o semnificație aparte pentru Raci deoarece „astrul nopții” le patronează semnul zodiacal. Mai mult, această Lună Plină are loc în zodia Balanței și în sectorul Familiei și al Căminului din astrograma Racilor.

În același sector se află și planeta Jupiter, iar „conjuncția” care se formează între  „Marele Benefic” și Lună le aduce Racilor noroc, realizări, oportunități și împliniri în tot ceea ce este legat de familie și cămin.

Dar „opoziția” dintre planeta Uranus, pe de o parte și Lună plus Jupiter,pe de alta, provoacă probleme neașteptate, la care contribuie Saturn aflat în sectorul Profesiei și Pluton, aflat în sectorul Parteneriatelor din astrograma Racilor.

Astfel, unii Raci vor fi nevoiți, din cauza obligațiilor de serviciu, să lipsească de la evenimente de familie. Alții vor rata oportunități profesionale pentru că vor fi nevoiți să lipsească de la serviciu sau să anuleze întâlniri și evenimente, pentru a ajuta pe cineva din familie.

Racii nu ți mai petrec timpul cu oricine în această săptămână

Și prietenii Racilor vor avea nevoie de ajutor, dar , în această săptămână, nativii vor începe să fie mai selectivi. Nu își vor mai petrece timpul cu oricine și nu vor mai da crezare tuturor. Planeta Mercur este, începând de luni, în mișcare retrogradă în sectorul Prietenilor din astrograma Racilor, unde provoacă probleme de comunicare și mai ales probleme legate de trecutul unor persoane în care Racii aveau încredere.

Nici la serviciu Racii nu au parte doar de „cer senin”pentru că în „casa Profesiei” lor se află planeta Saturn, acum în mers retrograd. Racilor li se cere să refacă un document sau să repete un test ori un examen sau li cere să mai aștepte promovarea promisă și meritată. Și toate acestea își pun amprenta asupra Racilor, iar nemulțumirile lor afectează atmosfera din cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top