Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Capricorn

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Capricorn

Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu – Capricorn. Capricornii pot primi, din nou, o șansă pe care au ratat-o, cândva, din motive familiale.

E vorba de o oportunitate profesională cu care nu se vor mai întâlni curând.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie pentru zodia Capricorn aduce vești bune legate de carieră, dar le cere nativilor să nu își neglijeze viața personală și să analizeze cu atenție propunerile primite de la foști colegi sau prieteni.

Cariera va fi o prioritate pentru Capricorni, chiar din primele zile ale săptămânii. Vor avea șansa de a fi remarcați de persoane cu putere de decizie sau vor primi oferte interesante de la foști parteneri.

În acest ultim caz, e bine ca nativii să își amintească motivul care a stat la baza întreruperii colaborării în trecut. Acesta se poate repeta…

În ziua de miercuri, 13 decembrie, conjuncția dintre Soare și Mercur îi poate ajuta pe Capricorni să primească, din nou, o șansă pe care au ratat-o cândva.

E vorba, în primul rând de profesie și, pentru mulți nativi, poate fi vorba de o oportunitate ratată din motive familiale. De exemplu, familia nu a fost de acord cu mutarea în altă localitate, din motive profesionale.

Joi, 14 decembrie, va fi o zi potrivită întâlnirilor cu prietenii, iar vineri, o zi perfectă pentru actualizarea paginilor proprii de pe rețelele de socializare și promovării proiectelor personale.

Mulți Capricorni se vor reîntâlni, fie și numai online, cu foste iubiri, bun prilej de amintiri și visare, dar, unii dintre ei vor dori să reia legătura cu un fost partener și vor face, în acest sens, primul pas. Din păcate, astfel de decizii nu au, întotdeauna, rezultatul sperat și aduc dezamăgiri.

În weekend, Capricornii pot avea oaspeți neașteptați: o rudă pe care nu au mai văzut-o de mult timp le calcă pragul.

Întâlnirea îi va bucura pe nativi, chiar dacă nu toți gustă surprizele de acest gen.

Dar, aspectul armonios format de Soare și Uranus poate aduce suprize plăcute și în ceea ce privește locuința nativilor sau o altă  casă pe care ei vor să o cumpere ori să o vândă.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top