Connect with us
Horoscop saptamanal 11-17 iulie 2016. Ce patesc zodiile in saptamana aceasta. Previziuni pentru fiecare zodie in parte.

Știri

Horoscop saptamanal 11-17 iulie 2016. Zile de tensiune pentru Balante

Horoscop saptamanal 11-17 iulie 2016.

BALANTA

Te vei radicaliza si vei fi un fel de nesuferit de serviciu pentru cei din jur. Te asteapta zile pline de tensiune. Zile favorabile: joi si duminica.

SCORPION

Te vei simti ceva mai neglijat chiar daca nu vei avea motive. Revin vechile mofturi si obiceiurile proaste cu care te faci popular atat de usor. Zile favorabile: luni si miercuri.

SAGETATOR

Intelegerea este cheia cunoasterii si tu realizezi asta mai ales in zilele de joi si vineri, adica pe 14 si 15 iulie. Zile favorabile: miercuri, joi, vineri si sambata.

Citeste si: Ce profesii ti se potrivesc in functie de zodie

CAPRICORN

Certurile cu prietenii vor fi inevitabile, mai ales daca e vorba despre sume de bani frumoase la mijloc. Regleaza-ti conturile, insa fara sa sari calul. Zile favorabile: luni si vineri.

VARSATOR

Dreptatea nu se cauta cu toporul in mana. Nu vei reusi sa obtii victorii daca nu folosesti aceleasi arme pe care le folosesc ceilalti, iar in cazul tau, toti se poarta cu manuse de catifea, chiar daca iti doresc raul. Zile favorabile: marti si duminica.

PESTI

Contextul economic din perioada urmatoare iti este favorabil. Iti vei consolida statutul social si vei reusi sa te integrezi mai bine in anumite cercuri. Zile favorabile: vineri si sambata.

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. Ion florica

    2016-07-13T01:57:57+03:00 at 1:57

    Ami place cum spuneti horoscopul va pup

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top