Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Pești – Oana Hanganu

Peștii nemulțumiți de partenerul de viață, de colegi sau de șefi sau spun exact ce gândesc. Și sar scântei!

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Pești le cere nativilor prudență, calm și tact la serviciu.

Chiar luni, 11 septembrie, Peștii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și să nu lase ca atmosfera conflictuală de la serviciu să le afecteze performanțele.

Marți, 12 septembrie, lipsa de tact le poate aduce Peștilor și probleme în casă. Dacă au reproșuri de făcut cuiva, ar fi mai bine să își aleagă o altă zi!

Miercuri, 13 septembrie, Peștii vor primi vești bune legate de sănătatea lor sau a unei rude, iar miercuri, intrarea Lunii în zodia Rac îi va face mai sensibili și mai afectuoși cu partenerul și copiii.

Joi, 14 septembrie, în plan profesional, vor sări scântei dacă Peștii nemulțumiți de colegi, șefi sau parteneri de afaceri vor spune ce gândesc. Toată lumea va fi surprinsă de această nouă atitudine.

Vineri, 15 septembrie, Peștii pot primi o ofertă de muncă de la o firmă la care au „aplicat” cu mai mult timp în urmă sau pot afla de un job foarte interesant care va fi scos, în curând, la concurs.

În weekend-ul, 16-17 septembrie, Peștii vor afla informații noi despre partenerul de viață, iar trecutul sentimental al acestuia poate tulbura apele în cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top