Connect with us
Horoscop săptămânal 1-7 ianuarie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 11-17 septembrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Vărsătorii ajută o rudă care trece printr-un impas financiar. Parteneru le reproșează că au afectat bugetul comun.

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Vărsător începe cu o atenție sporită acordată bugetului familiei.

Luni, 11 septembrie, Vărsătorii trebuie să ajute o rudă care trece printr-un impas financiar sau trebuie să scoată bani din cont pentru o reparație în casa părinților.

Marți, 12 septembrie, cheltuielile făcute pentru rude pot provoca discuții în cuplu, partenerul de viață reproșându-le că au afectat bugetul comun și lista de cumpărături planificată.

Ziua de miercuri, 13 septembrie, le aduce noroc nativilor Vărsător care reușesc să refacă armonia în familie și care se vor distra de minune în compania partenerului și a copiilor.
Joi, 14 septembrie, Vărsătorii primesc bani pentru o activitate suplimentară, iar aceștia vor acoperi costurile unor cursuri absolut necesare pentru evoluția profesională a nativilor sau a altcuiva din familie.

Vineri, 15 septembrie, va fi o zi excelentă, din punct de vedere sentimental, chiar și pentru nativii singuri.

Aceștia se pot îndrăgosti de o persoană cunoscută pe internet sau prin intermediul unor prieteni. Dar nu este exclusă revenirea unei foste iubiri.

În weekend-ul 16-17 septembrie, bugetul familiei captează, din nou, atenția Vărsătorilor. De data asta, calculele și planurile vizează o călătorie în străinătate, care va avea loc, cel mai probabil, la sfârșitul acestei luni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top