Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii trebuie să rezolve problemele provocate de alții. Situația îi deranjează, dar e bine să nu se certe cu șefii.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Berbec anunță noi prieteni sau un nou „cerc social”, un nou „rol” în echipa din care fac parte la job sau noi obiective în plan personal.

Toate acestea pot fi aduse de Luna Nouă din data de 15 februarie și de eclipsa parțială de Soare din aceeași zi, care vor avea loc în zodia Vărsător.

Prioritatea Berbecilor va fi cariera, chiar din prima a săptămânii, când li se va cere să rezolve o problemă provocată de un coleg sau să refacă un document.

Chiar dacă situația de la job nu îi încântată, Berbecii trebuie să evite discuțiile tensionate cu șefii, în special în ziua de marți, 13 februarie.

Ziua Îndrăgostiților le poate aduce Berbecilor singuri o dragoste la prima vedere, iar celor care au, deja, o relație, tentația unei aventuri.

Joi, 15 februarie Luna Nouă  și eclipsa parțială de Soare pot să le aducă Berbecilor oportunități extraordinare de a se afirma în comunitatea lor profesională sau de a-și transforma colaboratorii apropiați în prieteni.

Berbecilor li se poate propune  un nou rol în echipă, la actualul loc de muncă. Important este ca, atunci când acceptă sau nu propunerea respectivă, să uite de orgoliu și să se gândească în primul rând la responsabilitățile pe care și le asumă!

Vineri, nostalgia va pune stăpânire pe Berbeci și mulți dintre ei vor idealiza un fost partener sau vor încerca să refacă magia de la începutul relației actuale.

În ziua de duminică, 18 februarie, Soarele și planeta Mercur vor intra în zodia Pești. Pentru Berbeci, asta înseamnă „activarea” sectorului  Trecutului și Secretelor din astrograma lor.

Mulți nativi vor afla secrete din viața unor apropiați sau vor primi informații confidențiale și utile pentru afacerile sau proiecte lor.

Tot duminică, Luna va intra în zodia lor, pregătindu-i pentru următoarea săptămână, care va fi una solicitantă.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More