Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii pleacă în străinătate sau lansează noi proiecte, dar trebuie să își facă timp și pentru partener!

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Gemeni anunță călătorii sau afaceri cu persoane din străinătate. Au șanse mari în carieră și ar fi bine să nu le rateze

Din 11 februarie, cariera Gemenilor are un protector puternic: Venus, „Micul Benefic”, aducător de oportunități profesionale și financiare.

Oportunitățile financiare pot să apară chiar în prima zi a acestei săptămâni, când Luna și planeta Pluton vor acționa împreună în casa Banilor altora din astrograma Gemenilor. Aceștia pot fi premiați la serviciu sau pot obține o bursă pentru studii în străinătate.

De Ziua Îndrăgostiților, Gemenii pot pleca într-o călătorie împreună cu partenerul sau se pot îndrăgosti în timp ce vizitează altă țară sau iau parte la un eveniment profesional.

Luna Noua și eclipsa parțială de Soare din 15 februarie le va amplifica interesul pentru călătorii sau afaceri peste hotare. Mai mult, armonia dintre Soare și Mercur, planeta care îi patronează le poate aduce Gemenilor un contract avantajos sau o ofertă concretă de colaborare cu cineva din străinătate.

Aceeași armonie Soare-Mercur poate favoriza și proiectele sau afacerile Gemenilor care lucrează în domenii legate de comunicare, turism, transport sau comerț.

În ultima parte a săptămânii, Gemenii vor fi atât de concentrați pe carieră, încât s-ar putea să uite de evenimente de familie sau să provoace nemulțumirea persoanei iubite.

Planeta Mercur va intra în zodia Pești, în dimineața zilei de duminică, 18 februarie și va fi urmată de Soare. Tot aici se va afla și Venus,dar și  Neptun.

Pentru Gemeni, din 18 februarie va începe o perioadă excelentă în plan profesional. Important este să își aleagă cu grijă partenerii și colaboratorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top