Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Pești – Oana Hanganu. Peștii singuri se îndrăgostesc de cineva care altădată nu le-ar fi stârnit interesul. În cuplu, se reface armonia.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Pești anunță o perioadă în care nativii pot scăpa de restanțe, se pot detașa de trecut și pot pregăti, cu discreție, proiecte personale.

Duminică seara va începe o nouă etapă, în care Peștii vor fi vedetele zodiacului, iar succesul și norocul vor fi de partea lor.

Norocul în iubire nu îi ocolește nici în această săptămână pentru că, din 11 februarie, Venus, planeta Iubirii, se află în zodia lor. Ajutați de Venus, Peștii atrag iubirea sau își consolidează relația actuală.

Importantă este, pentru ei, și relația cu prietenii, iar în zilele de luni și marți, mulți nativi vor face ordine în cercul de prieteni, renunțând la cei care le-au înșelat așteptările.

Miercuri, de Ziua Îndrăgostiților, Peștii singuri se vor îndrăgosti de cineva care altădată nu le-ar fi stârnit interesul. Cei care au deja o relație, își vor copleși, cu mici atenții, partenerul.

Joi, Luna Noua și eclipsa parțială de Soare vor avea loc în zodia Vărsător și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Peștilor. Pentru ei, va fi un moment potrivit pentru acumulare de informații, pentru dezlegare de mistere sau pentru clarificarea unor probleme din trecut.

Va fi, de asemenea, un moment potrivit pentru a discuta, cu un protector secret despre viitorul lor profesional sau pentru a pune la cale un proiect personal sau o colaborare. Luna Nouă din 15 februarie nu va fi un moment potrivit pentru acțiune.

Dar vineri, Luna se va muta în zodia lor alaturi de planeta Venus. Ajutați de Lună și de Venus, Peștii vor putea face un pas important într-o relație sentimentală, în anularea unor tensiuni din cuplu sau în relația cu copiii.

Iar în weekend, după ce Soarele și planeta Venus vor ajunge în zodia lor, totul se va schimba. Norocul le va surâde cu adevărat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top