Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii iau parte la un eveniment care le poate schimba cariera. Cu această ocazie, vor fi remarcați de cine trebuie.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Săgetător anunță succes în negocieri, contracte avantajoase, călătorii interesante sau multe invitații, informații sau mesaje.

Luna Nouă și eclipsa parțială din data de 15 februarie vor avea loc în zodia Vărsător și în sectorul Comunicării din astrograma generală a Săgetătorilor.

S-ar putea ca aceștia să primească informații importante care le pot fi de folos în carieră. În același timp, există riscul ca nativii să vorbească prea mult sau prea devreme despre cineva sau despre un proiect.

Luna Nouă din 15 februarie le poate aduce o ofertă de colaborare interesantă sau un nou contract, o călătorie neașteptată sau o invitație la un eveniment care poate schimba cursul carierei lor.

E bine ca nativii să onoreze invitațiile primite în această săptămână, chiar dacă trebuie să facă niște cheltuieli care le pot afecta bugetul.

Primele zile din săptămână, sunt, de altfel, destul de provocatoare în plan financiar tocmai pentru că nativii trebuie să-și stabilească o listă de priorități și atunci când e vorba de cheltuieli.

De Ziua Îndrăgostiților, însă, „socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg” și Săgetătorii vor cheltui în exces pentru a-și imprediona partenerul.

După Luna Nouă din 15 februarie, atenția Săgetătorilor se va îndrepta spre casă și familie. Relațiile lor cu familia beneficiază, oricum, de prezența planetei Venus în zodia Pești.

În Pești vor ajunge, duminică, și Soarele și planeta Mercur, iar sectorul Casei și Familiei din astrograma Săgetătorilor va fi favorizat de această schimbare.

Din 18 februarie, Săgetătorii vor comunica mai mult cu părinții, își vor vizita mai des rudele sau se vor implica mai mult în diferite chestiuni gospodărești. Și tot din 18 februarie va începe o perioadă favorabilă pentru cei care vor să vândă sau să cumpere o casă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top