Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii află secrete de familie. În cuplu, dacă au ceva de reproșat, trebuie să își aleagă cu grijă cuvintele.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie pentru zodia Scorpion anunță schimbarea locuinței sau reamenajarea casei ori schimbări în relația nativilor cu familia.

Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 15 februarie va avea loc în zodia Vărsător și în sectorul Casei și familiei din astrograma generală a Scorpionilor.

Aceștia pot afla secrete de familie care vor influența relațiile nativilor cu anumite rude sau pot primi vești neașteptate de la părinți. Unii nativi se vor implica mai mult în rezolvarea problemelor administrative sau patrimoniale, iar alții vor dori să își întemeieze propria familie.

Luna Nouă le poate aduce Scorpionilor o nouă casă sau îi poate motiva să își redecoreze locuința actuală. Aceeași Lună Nouă poate fi și un moment potrivit pentru demararea unei afaceri de familie, pentru că în Vărsător se va afla și planeta Afacerilor, Mercur.

Primele zile fin săptămână vor fi destul de tensionate, iar Scorpionii ar trebui să își aleagă cu mare grijă cuvintele, mai ales când au reproșuri de făcut la adresa persoanei iubite.

Chiar și în Ziua Îndrăgostiților, tensiunile pot distruge tot romantismul! Prezența planetei Iubirii în casa Iubirii nu va putea salva situația, așa că e mai bine ca nativii să evite conflictele.

Venus, planeta Iubirii, se află în casa Iubirii din astrograma Scorpionilor din ziua de 11 februarie. Aici vor ajunge, în 18 februarie,și Soarele și planeta Mercur. Astfel, pentru Scorpioni, va începe o perioadă norocoasă și dinamică în plan sentimental.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top