Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Scorpion 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 iunie 2017 Oana Hanganu Scorpion

Scorpionii care se îndrăgostesc sunt sfătuiți să nu „se ambaleze” prea devreme.Riscul unor dezamăgiri e mare. Pentru Scorpioni, săptămâna începe cu multe drumuri de făcut sau acte de completat și multe întâlniri cu parteneri de afaceri sau clienți.

Citeste horoscopul si pentru: BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Dar, dacă au contracte de negociat, Scorpionii ar trebui să aleagă altă zi, pentru a nu ieși în pierdere.  Pentru ei, ziua de sâmbătă va fi mai potrivită. Dar dacă pot amâna negocierile până săptâmâna viitoare, e și mai bine.

Marți, 13 iunie, va fi o zi complicată pentru Scorpioni, și nu pentru că „marți sunt 3 ceasuri rele” și e o zi de 13, număr de care mulți se tem.

Ziua este complicată pentru că planeta Marte se află în sectorul Parteneriatelor din astrograma Scorpionilor și îi va face pe aceștia intoleranți și „bătăioși”, în special în discuții legate se bani, proprietăți sau diferite avantaje materiale.

Chiar dacă Scorpionii vor avea parteneri de dialog corecți și înțelegători, dispuși să „facă pace”,  pot pierde pe mâna lor din cauza atitudinii sau cuvintelor pe care le rostesc.

Miercuri și joi, tensiunea se va muta în zona Iubirii și în zona resurselor comune din astrograma Scorpionilor, așa că aceștia pot provoca discuții legate de bugetul familiei, de care nu sunt mulțumiți.

Nemulțumirile pot fi legate și de relația de cuplu în sine, Scorpionii având o listă întreagă de frustrări, reproșuri și regrete, pe care nu vor ezita să le exprime.

Vineri, 16 iunie, Neptun va intra în mers retrograd în zodia Pești și în „casa Iubirii” din astrograma Scorpionilor, unde va sta până în 22 noiembrie.

Neptun retrograd le poate aduce Scorpionilor dezamăgiri în iubire sau probleme cu copiii.

Scorpionii care se îndrăgostesc sunt sfătuiți să nu „se ambaleze” prea devreme, să nu își facă iluzii înainte de vreme.

Neptun retrograd în casa Iubirii îi sfătuiește pe Scorpioni să nu facă schimbări drastice în sfera vieții personale și sentimentale pentru că riscul dezamăgirilor este foarte mare.

În weekend, atenția Scorpionilor se va muta spre Profesie. Primesc  vești concrete, în special dacă e vorba de job-uri legate se copii, de artă sau din alte domenii în  creativitatea Scorpionilor poate fi pusă în valoare.

Ziua de duminică este favorabilă comunicării cu persoane din străinătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top