Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Berbec - Oana Hanganu. Berbecii pot câștiga orice competiție. Marte, planeta care îi patronează, intră în sectorul Carierei din astrograma lor.

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii pot câștiga orice competiție. Marte, planeta care îi patronează, intră în sectorul Carierei din astrograma lor.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Berbec pune accent pe carieră și le recomandă nativilor să profite de sprijinul pe care îl primesc de la astre chiar de luni, 12 martie.

Luni, Luna se va afla în casa Carierei din astrograma lor , alături de planetele Saturn și Pluton. În weekend, aici va ajunge și Marte, planeta care îi patronează și care le va amplifica ambiția și le va purta noroc.

Până atunci, Marte se va afla în casa Străinătății și îi va mobiliza pe Berbeci călătorească sau să se înscrie la diferite cursuri, în special de limbi straine sau cursuri despre cultura sau istoria altor popoare. Acestea ar putea să le mărească șansele de promovare la locul de muncă.

În plan personal, Berbecii vor fi ajutați și în această săptămână de planetele Venus și Mercur, aflate în zodia lor. Venus va atrage mai multă iubire, apreciere și admirație, în timp ce Mercur îi va ajuta să comunice cu toată lumea.

Farmecul personal nu îi va ajuta, însă, prea mult în ziua de 13 martie, când neîndeplinirea unor obligații profesionale îi poate costa pe Berbeci, mai mult decât s-ar fi așteptat.

Mijlocul săptămânii va fi excelent pentru nativii care vor să socializeze sau să pună la cale diferite afaceri împreună cu prietenii.

Sâmbătă, 17 martie, va fi Lună Nouă în zodia Pești și in sectorul Trecutului și secretelor din astrograma generală a Berbecilior. Aceasta îi va ajuta pe nativii Berbec să se detașeze de trecut și să acorde o mai mare atenție intuiției.

Va fi, de asemenea, un moment potrivit pentru a-și completa proiectele de viitor.

În aceeași zi,  Marte, planeta care îi patronează pe Berbeci, va intra în zodia Capricorn și îi va ajuta pe nativi să câștige orice competiție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top