Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele fac primul pas in iubire, dar e bine să nu-și facă planuri prea devreme. În profesie, succesul nu le ocolește.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Fecioară anunță o perioadă foarte importantă în plan partenerial. Soarele se va afla în zodia Pești și va activa sectorul Mariajului, al colaborarilor profesionale și al parteneriatelor de afaceri din astrograma generală a Fecioarelor.

Luna Nouă din data de 17 martie va avea loc tot în zodia Pești și în casa Mariajului din astrograma generală a Fecioarelor și va aduce un nou început în cuplurile „cu vechime”, va atenua eventualele tensiuni și va favoriza împăcarea sau, în unele cazuri, despartirea fără regrete sau resentimente.

Pentru nativii singuri, Luna Nouă poate fi momentul întâlnirii cu sufletul-pereche, dar cum în sectorul Mariajului din astrogramă se află planeta Iluziilor, Neptun, e bine ca nativii să dea dovadă de prudență și să nu-și facă planuri prea mari înainte de vreme.

Viața sentimentală a Fecioarelor va fi bine „aspectată” încă din prima zi a săptămânii, când Soarele, aflat în casa Mariajului, va fi în armonie cu Luna aflată în casa Iubirii din astrograma Fecioarelor.

Acestea vor avea parte de afecțiune în cuplu și de relații excelente cu proprii copii (casa Iubirii se referă și la copii). Acest aspect va aduce armonie și în relațiile Fecioarelor cu șefii sau colegii.

De altfel, mijlocul săptămânii va fi dedicat profesiei, iar weekend-ul, partenerului de viață și colaboratorilor apropiați.

Sâmbătă, 17 martie, va fi Lună Nouă și tot atunci Marte, „planeta Pasiunii”, va intra în zodia Capricorn și în casa Iubirii din astrograma Fecioarelor. Relațiile sentimentale vor primi un impuls necesar pentru a ieși din monotonie și rutină.

Fecioarele singure vor deveni mai fermecătoare și vor reuși să cucerească pe toată lumea și să atragă în viața lor o relație plină de iubire și pasiune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top