Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii singuri încep o relație bazată pe pasiune. În timp, aceasta poate deveni foarte profundă și serioasă.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Gemeni anunță schimbări în carieră și mai mult dinamism în relații.

Schimbările în carieră vor fi aduse de Luna Nouă din data de 17 martie, dar terenul va fi pregătit ide astre încă de luni, 12 martie.

Atunci, Gemenii vor rezolva o problemă la locul de muncă sau își vor impresiona șefii cu idei și proiecte noi. Pentru cei care susțin examene, ziua de luni va fi una plină de noroc și bucurii.

Marți, 13 martie, banii pot fi motiv de ceartă cu un prieten sau motiv de discuții în cuplu pentru că Gemenii nu iși primesc la timp banii imprumutați sau pentru că proiectele personale ale nativilor „consumă” prea multe resurse și destabilizează bugetul familiei.

Până în ziua de sâmbătă, 17 martie, Marte, planeta Războiului, se va afla în zodia Săgetător și va provoca tensiuni, frustrări, probleme în sectorul Parteneriatelor din astrograma generală a Gemenilor.

Sunt vizate de acest tranzit și relațiile profesionale, și cele personale. Deși, de obicei, sunt firi foarte deschise și dornice de comunicare și socializare, s-ar putea ca acum Gemenii să refuze invitațiile la diferite evenimente la care, altădată ar fi.luat parte cu plăcere.

Mijlocul săptămânii le va aduce Gemenilor o călătorie neprogramată sau o șansă nesperată de a lua parte la  un eveniment important. Pentru cei care stau acasă, se anunță oaspeți dragi, de departe, care nu le-au mai călcat pragul de multă vreme.

În weekend va fi Lună Nouă în zodia Pești și în casa Carierei din astrograma Gemenilor. Și tot atunci, Marte, planeta Acțiunii și a Pasiunii, va intra în zodia Capricorn.

Pentru Gemeni, Marte în Capricorn înseamnă mai multă implicare, pasiune, dinamism, dar și gelozie în relația de cuplu.

Pentru Gemenii singuri, Marte poate aduce o relație bazată, la început, pe pasiune, dar care, în timp, poate deveni foarte profundă și serioasăl

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top