Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii vizitează locuri cu semnificație specială. În cuplu, atenția excesivă acordată carierei provoacă tensiuni.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Rac pune accent pe interesul nativilor pentru studiu, dezvoltare personală și spiritualitate.

Luna Nouă din data de 17 martie va avea loc în zodia Pești și va fi un eveniment foarte important în sens. Mulți nativi vor simți nevoia să viziteze, în această perioadă, locuri cu semnificație specială, să citească anumite cărți sau să urmeze cursuri de dezvoltare personală.

În aceeași zi,17 martie, planeta Marte va intra în zodia Capricorn și în sectorul Parteneriatelor din astrograma generală a Racilor.

Nativii vor deveni mai siguri pe ei, vor face primul pas în relațiile cu persoane care îi interesează și vor pune la cale proiecte, colaborări și afaceri de succes.

Dar, până în 17 martie, Marte aflat în Săgetător le va cere Racilor să muncească foarte mult, iar la serviciu, să își exprime opiniile, chiar dacă ele nu sunt pe placul tuturor. Există și un risc legat de Marte: le va da multă energie nativilor, dar îi va îndemna și să își asume prea multe responsabilități.

Cariera este, în această lună, una dintre prioritățile Racilor, iar prezența planetelor Venus și Marte în sectorul Carierei din astrograma lor le va spori șansele de succes.

Dar, în prima parte a săptămânii, s-ar putea ca atenția excesivă acordată carierei de către Raci să nu fie pe placul persoanei iubite și, în special marți, 13 martie, atmosfera în cuplu să fie foarte tensionată.

În a doua parte a săptămânii, Racii se vor concentra pe avantajele financiare pe care le pot obține dintr-un parteneriat, iar sâmbătă, după ce Marte va intra în Capricorn, vor reuși cu mai mult succes să își apere interesele financiare

În tot acest timp, Venus aflată în Berbec le va spori interesul pentru look, imagine și promovare, iar pentru unii nativi, va aduce și „oportunități sentimentale”.

Share
Scris de
Hanganu Oana

Acest site foloseste cookies.

Read More