Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 12 – 18 martie 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii găsesc noi surse pentru suplimentarea veniturilor. În plan personal, apare o dragoste la prima vedere.

Horoscopul săptămânii 12-18 martie pentru zodia Săgetător anunță o perioadă foarte bună pentru nativi. Până sâmbătă, Marte, planeta Acțiunii și a Pasiunii, se va afla în zodia lor și le va da energie, curaj, ambiție și spirit de aventură.

Din 17 martie, Marte va intra în Capricorn și va dinamiza sectorul financiar din astrograma lor. Săgetătorii vor găsi noi surse de venit și, la nevoie, vor lupta pentru drepturile lor.

Vor acționa cu încredere în forțele proprii, vor fi convingători și greu de refuzat. Iar în relații, magnetismul personal îi va face irezistibili.

În prima parte a săptămânii, Marte, planeta Pasiunii și Uranus, planeta Surprizelor vor da peste cap viața  sentimentală a multor nativi.

Unii se vor îndrăgosti la prima vedere, iar alții vor redescoperi farmecul partenerului de viață și se vor reîndrăgosti de acesta.

Iar unii nativi, chiar dacă au o relație stabilă, vor rezista cu greu tentațiilor. Oricum, toate relațiile amoroase începute în această perioadă riscă să se „stingă”, dacă partenerul sau partenera Săgetătorilor nu vaști să întrețină”focul” și interesul.

Planetele Marte și Uranus, împreună cu Venus și Mercur vor influența în mod pozitiv creativitatea nativilor, dar și comunicarea cu copiii sau cu persoanele mai tinere.

În plus, Marte îi va mobiliza pe nativii Săgetător să nu mai amâne promovarea unui proiect sau a unei lucrări personale, contactarea unui posibil sponsor sau înscrierea intr-o competiție care ar putea să le aducă succesul.dorit.

Săptămâna va fi dominată de prezența Soarelui în zodia Pești și în sectorul Casei și familiei din astrograma generală a Săgetătorilor. În acest sector va avea loc și Luna Nouă din 17 martie.

Pentru Săgetători, Luna Nouă poate aduce un nou membru de familie, decizia de a se căsători sau o casă nouă .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top