Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, să nu se mai implice în prea multe proiecte și să își facă timp pentru odihnă și relaxare.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Gemeni anunță o perioadă favorabilă schimbărilor în plan profesional, dar și în planul sănătății și al rutinei zilnice.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Acestea pot să apară chiar luni, când Gemenii vor fi în formă și îi vor molipsi pe cei din jur cu optimismul și energia lor, iar la serviciu, vor reuși, fără efort, să își transforme colegii în prieteni și șefii, în protectori. Acestea vor fi efectele „echipei” pe care Venus și Jupiter o vor forma, acționând în sectorul Profesiei și al sănătății din astrograma lor.

La mijlocul săptămânii, Venus va fi în armonie și cu planeta Neptun, aflată în casa Carierei din astrograma Gemenilor, încurajându-i să nu renunțe la visurile sau idealurile lor legate de profesie. Pentru mulți dintre ei, săptămâna poate aduce și o reorientare profesională sau extinderea afacerilor și proiectelor în direcții sau domenii la care, până acum, doar au visat.

În prag de weekend, în armonie va fi planeta Venus și cu Luna, iar acest aspect le poate aduce, multor nativi, o poveste de iubire la locul de muncă sau ocazia de a se îndrăgosti de cineva, într-un context profesional sau într-un context legat de sănătate.

Luna Nouă din data de 18 noiembrie le poate aduce Gemenilor nu doar un job nou sau o reorientare profesională, ci și o nouă atitudine fată de propria persoană și de propria sănătate.

Gemenii vor înțelege că trebuie să aibă grijă de sănătatea lor, să nu se mai implice în prea multe proiecte și activități, să își facă timp pentru odihnă și relaxare, să își modifice, dacă e cazul, dieta și stilul de viață. Acum nativii pot renunța la cafea, la tutun, la alte obiceiuri nocive. Chiar și la dependența de muncă.

Prezența plantei Venus în Scorpion ìi va îndemna pe nativi să se iubească mai mult, iar urmările nu se vor lăsa așteptate.

În ultima zi a săptămânii, sunt posibile tensiuni în cuplu fie din cauza unei iubiri secrete, fie din cauza noilor „standarde” sau a noii atitudini pe care Gemenii o afișează și care îl surprinde pe partener. Dialogul și răbdarea pot rezolva, însă, și aceste probleme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top