Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii își schimbă prioritățile și încep să acorde mai mult timp și mai multă atenție familiei. Mulți nativi vor să se mute în casă nouă.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Leu anunță o perioadă norocoasă pentru nativii care vor să își întemeieze o familie sau pentru cei care vor să se mute în casă nouă și o perioadă potrivită pentru rezolvarea unor probleme de familie și pentru o nouă atitudine fată de cei apropiați.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Unii nativi Leu vor începe să acorde mai multă atenție și mai mult timp familiei, să își vizeze mai des părinții, să se implice în chestiunile administrative și gospodărești.

Alții își vor dori să își întemeieze o familie, deși, până nu demult, nu își doreau decât succes în carieră sau relații „fără obligații”.

Schimbarea poate începe chiar luni, când Venus și Jupiter vor dinamiza „casa Familiei” din astrograma Leilor, aducând afecțiune, înțelegere și armonie în relațiile nativilor cu rudele apropriate.

La mijlocul săptămânii, Venus acționa împreună cu Neptun pentru vindecarea trecutului și pentru depășirea eventualelor conflicte sau traume.

În prag de weekend, Venus va acționa, de data aceasta, împreună cu Luna, în sectorul Familiei din astrograma Leilor. Nativii își vor iubi mai mult căminul sau vor fi dispuși să că schimbările necesare pentru a trăi într-o casă așa cum au visat întotdeauna. Se vor muta sau vor face redecora și reamenaja actuala locuință,   iar Venus le va amplifica spiritul estetic dar și tendința de a cheltui excesiv.

Energia adusă de Luna Nouă din data de 18 noiembrie va susține toate aceste schimbări pentru că va avea loc în Scorpion și în sectorul Casei și Familiei din astrograma generală a zodiei Leu.

Totodată, Luna Nouă din 18 noiembrie poate veni și cu noi responsabilități ale nativilor Leu față de părinți sau față de proprii copii.

Sfârșitul săptămânii va fi marcat, în multe familii, de un aspect tensionat care se va forma între Marte și Pluton și care va viza rutina zilnică a familiei sau starea de sănătate a unei rude.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top