Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Rac - Oana Hanganu. Astrologul a dezvăluit ce îi așteaptă pe nativii Rac în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii nu mai acceptă situații pe care, până acum, le treceau cu vederea. În plan sentimental, ies din carapace și cred, din nou, în iubire.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Rac anunță o perioadă cu mari schimbări în plan sentimental sau în relațiile cu copiii, în exprimarea creativității sau pur și simplu în modul în care nativii se bucură de viață.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Prima zi a săptămânii va fi plină de iubire pentru că Venus, planeta Iubirii și Jupiter, planeta Norocului, vor acționa, în echipă, în casa Iubirii și a Copiilor din astrograma Racilor.

O nouă persoană poate să apară în viața Racilor și să îi iubească și să îi răsfețe așa cum, de obicei, Racii îi tratează pe cei dragi. Sau nativii se pot implica într-un proiect care le da ocazia să își pună talentul sa creativitatea în valoare, aspectul financiar nefiind, de asemenea, de neglijat.

La mijlocul săptămânii, Venus va fi în armonie cu Neptun și acest aspect astral îi  încuraja pe Raci să țină cont de intuiție în „evaluarea” persoanelor de care se atașează ori va readuce în sufletul nativilor idealul de iubire la care visau cândva. Iar unii dintre ei vor avea, acum, forța necesară să își transforme viața sentimentală.

Unii își vor vedea partenerul „cu alți ochi” și nu vor mai fi dispuși să accepte situații sau reacții peste care, până acum, treceau cu vederea sau „cu iertarea”.

Alții „vor ieși din carapacea” în care s-au ascuns în urma unor dezamăgiri și vor începe să creadă, din nou, în oameni și în iubire, chiar dacă nu vor face, pentru moment, schimbări concrete. Schimbarea se va petrece, însă, în inima lor și îi va pregăti pentru o mare iubire.

Iar marea iubire va apărea, în cazul multor nativi Rac, în weekend, când Luna Nouă din ziua de 18 noiembrie va ea loc în casa Iubirii din astrograma lor.

Pentru alți nativi, Luna Nouă va aduce mai multă  afecțiune în cuplu sau vești importante legate de o sarcină, de nașterea unui copil sau vești importante legate de copiii nativilor.

De altfel, întreaga săptămână va fi excelentă pentru Racii care au copii! Comunicarea va fi excelentă, iar timpul petrecut împreună va fi de neuitat, și pentru copii, și pentru părinți.

Totuși, în cursul zilei de duminică, liniștea Racilor ar putea fi tulburată de discuția cu o rudă apropiată sau de niște vești nu tocmai plăcute legate de o casă ori de cineva din familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top