Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii sunt vedetele săptămânii: ei sunt ajutați de astre să se schimbe și, astfel, să atragă în viața lor oameni noi și situații noi.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Scorpion anunță o perioadă extraordinară, în care nativii își pot schimba viața și în care își pot îndeplini visele, în care se pot „reinventa” și pot deveni mai puternici.  Ei sunt vedetele săptămânii și marii norocoși ai zodiacului!

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Iar norocul le surâde chiar de luni, când Venus și Jupiter acționează „în echipă”, în zodia lor. Venus este planeta Iubirii, iar Jupiter, planeta care aduce marele noroc și marile șanse. Pentru unii nativi, acest aspect astral va aduce o nouă iubire.

Pentru alții, decizia de a renunța la o relație în care nu erau fericiți, chiar cu riscul de a rămâne, apoi, o perioadă, singuri. Această perioadă nu va dura pentru că Venus va rămâne în Scorpion până în decembrie și va atrage o nouă iubire în viața nativilor. Pentru alți nativi, însă, Venus și Jupiter vor crea un cadru favorabil rezolvării problemelor din cuplu.

Scorpionii sunt ajutați de astre să se schimbe și, astfel, să atragă în viața lor oameni noi și situații noi. Ziua de joi va fi foarte importantă în acest sens pentru că atunci vor avea parte de afecțiune, înțelegere, ajutor. Iar toate acestea vor veni nu doar din partea familiei.

Vineri, relațiile Scorpionilor cu cei din jur vor fi influențate și de armonia dintre Lună și Venus, aflate în zodia lor.

A doua zi, va fi Lună Nouă în Scorpion. Pentru nativi, acest eveniment marchează începutul unui nou an astrologic. Este un moment perfect pentru un nou look,  o nouă relație, un nou job, o nouă viață.

Contextul astral din 18 noiembrie va fi unic, iar șansa de transformare a vieții ar trebui valorificată la maximum!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top