Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii singuri își pot întâlni sufletul-pereche. În cuplu, Taurii cer mai multă iubire sau mai multă implicare. La job, obțin succesul dorit.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Taur anunță schimbări în plan relațional și, pentru cei singuri, șansa de a-și întâlni sufletul pereche.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Schimbările pot începe chiar de luni, când planetele Venus și Jupiter, aflate în Scorpion, vor acționa „în tandem” în sectorul Mariajului și al relațiilor profesionale din astrograma Taurilor. Aspectul amintit este cu atât mai important cu cât Venus este planeta care îi guvernează pe Tauri.

La mijlocul săptămânii, Venus va fi în armonie și cu planeta Spiritualității, Neptun, iar pentru Taurii singuri, asta înseamnă șansa de a întâlni o persoană specială, care să fie adevăratul „suflet pereche”.  Pentru cupluri, Venus și Neptun va îndrepta atenția spre legătura spirituală, de la suflet la suflet și spre iubirea fără condiționări și orgolii.

Dar pasiunea nu va fi ignorată. Vineri, Luna și planeta Iubirii aflate în Scorpion vor dinamiza relațiile de cuplu și, în unele cazuri, vor impune schimbări majore.

Acestea vor fi decise ori chiar puse în aplicare în weekend, sub influența Lunii Noi, care va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, în zodia Scorpion.

Pentru unii Tauri, Luna Nouă va însemna o dorință intensă de a fi „cu cineva” sau de a oficializa o relație, iar pentru alții, poate însemna o schimbare de atitudine bazată pe noi idealuri, principii sau așteptări.

Unii nativi vor dori să primească mai multă iubire, mai multă atenție, mai mult timp din partea persoanei iubite și nu vor ezita să spună clar aceste lucruri sau să renunțe la relațiile în care nu se simt cu adevărat iubiți și apreciați.

În plan profesional, zilele de marți și miercuri sunt potrivite pentru demersuri concrete în vederea obținerii unui job sau pentru o mai bună promovare la actualul lor de muncă.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-11-09T18:35:59+02:00 18:35

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More