Connect with us
Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 13-19 noiembrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii sunt promovați la actualul job sau primesc noi oferte. Mulți nativi se implică în proiecte caritabile. Iubirea le dă, și ea, târcoale.

Horoscopul săptămânii 13-19 noiembrie pentru zodia Vărsător anunță o perioadă de schimbări și succes în carieră. Vărsătorii vor avea și energie, și ambiție, și oportunități, vor fi promovați la actualul job sau vor primi oferte atrăgătoare, iar mulți dintre ei vor fi învingători în competiții sau în „războaie personale”.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

În același timp, mulți Vărsători se vor implica în susținerea unor proiecte caritabile sau în rezolvarea problemelor comunității. Iar asta le va spori autoritatea și prestigiul.

Săptămâna va începe cu un aspect astral importat, care va dinamiza sectorul Carierei din astrograma Vărsătorilor: Venus și Jupiter vor lucra în echipă, aducând o serie de oportunități. Vărsătorii pot fi numiți într-o funcție importantă, pot fi desemnați să coordoneze un proiect sau pot obține un rezultat foarte bun la un examen.

Și toate acestea vor avea impact asupra câștigurilor obținute de nativi. Dar Venus și Jupiter mai pot aduce și noroc în plan sentimental: nativii se pot îndrăgosti la locul de muncă sau pot îmbina plăcutul cu utilul, demarând o afacere împreună cu persoana iubită.

În plan financiar, șansa le va surâde Vărsătorilor și în zilele de miercuri și joi, pentru ca ziua se vineri să fie potrivită pentru implicarea în viața comunității și în proiecte caritabile.

Sâmbătă, 18 noiembrie, va fi Lună Nouă în Scorpion. Pentru Vărsători, aceasta poate aduce noi proiecte sau un nou job,o promovare sau chiar alegerea unei noi cariere.

Prezența planetei Jupiter în casa Carierei îi va ajuta pe Vărsători să aibă mai multă încredere în ei înșiși, să nu renunțe la proiecte în care cred, dar pe care alții nu sunt de acord să le sprijine. Vor găsi resursele necesare la momentul potrivit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top