Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele trebuie să își folosească diplomația nativă pentru a stinge, din fașă, un conflict, la locul de muncă.

Horoscopul săptămânii 14-20 august pentru zodia Balanță vine cu succes în profesie dar și cu posibile tensiuni în familie sau la job.

Luni, 14 august, este o zi foarte bună pentru achitarea unor datorii de către Balanțe, dar nu și pentru solicitarea de credite, chiar în condiții ce par foarte avantajoase.

De altfel, Balanțele trebuie să amâne orice solicitare de finanțare (credite, sponsorizări etc) până după data de 5 septembrie, când, Mercur, planeta Afacerilor, va reveni la mersul direct.

Marți, 15 august, Balanțele au succes în carieră, dar se pot certa cu familia pentru că nu mai petrec prea mult timp împreună.

Miercuri, 16 august, Balanțele trebuie să evite călătoriile în străinătate sau să fie foarte atente dacă au de tradus ori de redactat documente oficiale.

Joi, 17 august, Balanțele își vor folosi diplomația nativă pentru a stinge, din fașă, un conflict la locul de muncă, indiferent de motiv sau de vinovați.

Vineri, 18 august, succesul Balanțelor este greu de contestat chiar și de către adversari, dar sâmbătă, acestea pot fi surprinse de atitudinea partenerului de viață, care nu pare  impresionat de rezultatele lor.

Duminică, 19 august, Balanțele ar trebui să îi ignore pe cârcotași, să iasă în lume, să socializeze și să își facă noi prieteni. Așa, nu vor avea decât de câștigat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top