Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 martie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii trebuie să amâne semnarea de contracte sau să se aștepte la schimbări și renegocieri ulterioare.

Horoscopul săptămânii 14-20 august pentru Gemeni este influențat în mod special de tranzitul retrograd al planetei care îi patronează, Mercur.

Luni, 14 august, Mercur retrograd va fi în armonie cu Luna și îi va ajuta pe Gemeni să găsească documente rătăcite sau să rezolve probleme legate de moșteniri.

Tot luni, Gemenii care au de negociat un contract, pot obține ceea ce vor, dar semnarea contractului ar trebui amânată până în septembrie.

Dacă amânarea este imposibilă, Gemenii trebuie să știe că, peste un timp, se va reveni asupra înțelegerii care, acum, pare ‘bătută în cuie”.

Nici marți, 15 august, nu este o zi favorabilă semnării contractelor, în special dacă e vorba de contracte de credit!

Miercuri, 16 august, Luna și Neptun retrograd pot aduce dezamăgiri legate de prieteni care se fac nevăzuți când Gemenii au nevoie de ei.

Dar joi, 17 august, Gemenii se vor simți iubiți și apreciați de toată lumea, iar încrederea în ei înșiși va spori și le va netezi drumul spre succes.

Vineri, 17 august, Gemenii pot primi bani pentru o casă ori de pe urma unei case. Sau pot fi premiați, la serviciu, pentru rezultatele din ultima vreme. Important este că le intră bani în cont!

Bani pot primi Gemenii și în dimineața zilei de sâmbătă, 19 august. Dar tot sâmbătă, banii se vor duce pe cheltuieli neprevăzute.

Duminică, 20 august, Gemenii se pot îndrăgosti în timpul unui eveniment la care iau parte sau în timpul unei călătorii.

Cei care au o relație își vor impresiona partenerul sau partenera cu declarații și cadouri.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top