Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii sunt irezistibili. Cei singuri sunt mai interesați de recâștigarea unei foste iubiri decât de noi cuceriri.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SAPTAMANAL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Horoscopul săptămânii 14-20 august pentru Lei începe cu un aspect armonios între Soarele aflat în zodia lor și planeta Saturn, aflată în Săgetător.

Asta înseamnă noroc în dragoste, chiar de luni, 14 august. Dar, Saturn, aflat în casa Iubirii din astrograma Leilor, este retrograd.

Iar asta înseamnă că mulți dintre nativii Lei vor fi mai interesați de recâștigarea unei foste iubiri, decât de noi cuceriri.

În plan profesional, Leii vor acorda o atenție sporită imaginii și, în această perioadă, ar fi bine să adopte un stil mai conservator.

Marți, 15 august, propunerea de colaborare primită de la un fost angajator pare atât de avantajoasă, încât Leii pot fi tentați să renunțe la actualul job.

Dar Leii trebuie să nu ia decizii majore înainte de 5 septembrie, când Mercur, (acum, retrograd) va reveni la mersul direct în casa Banilor din astrograma lor.

Miercuri, 16 august, Leii se pot trezi cu încurcături financiare, dacă se bazează pe promisiunea unui prieten care ar trebui să le returneze niște bani. Acesta va cere o amânare sau nu va fi de găsit.

Joi, 18 august, s-ar putea ca Leii să afle că o călătorie sau un eveniment pe care îl așteptau cu nerăbdare se amână.

Vineri, 18 august,  problemele financiare ale Leilor se rezolvă în mod miraculos, iar sâmbătă, orice tensiune, reținere sau suspiciune din relația de cuplu vor fi date uitării.

Duminică, 20 august, Marte le va da nativilor Leu energia necesară pentru a se distra la maximum. În plan sentimental, Leii vor fi irezistibili.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top