Connect with us
Horoscop săptămânal 12 - 18 martie 2018 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14-20 august 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii vor să „repare” actuala relație sau se întorc la o persoană pe care nu au încetat niciodată să o iubească.

Horoscopul săptămânii 14-20 august pentru zodia Vărsător anunță noroc în parteneriate și proiecte din trecut sau în derulare.  Cele noi trebuie să mai aștepte.

Luni, 14 august, armonia dintre Soare și planeta Saturn va anula orice tensiune din cuplu și va favoriza parteneriatele de afaceri și colaborările Vărsătorilor.

Marți, 15 august, interesul exagerat acordat de Vărsători problemelor profesionale va provoca nemulțumiri în familie și reproșuri.

Miercuri, 16 august, bugetul familiei va fi serios afectat de cheltuielile pe care Vărsătorii le vor face pentru a-și răsfăța copiii sau pentru a oferi persoanei iubite un cadou-surpiză.

Joi, 17 august, Vărsătorii vor lucra, peste program, presați de timp, pentru a preda la termen un proiect sau un document de care șefii au mare nevoie.

Vineri, 18 august, norocul le va surâde Vărsătorilor în plan financiar: ei pot fi premiați la actualul loc de muncă sau pot relua o colaborare mai veche, pentru a-și suplimenta veniturile.

Sâmbâtă, 19 august, Vărsătorii vor lua parte la un eveniment profesional sau vor pleca într-o delegație. Și, pentru a îmbina utilul cu plăcutul, ar putea fi însoțiți de persoana iubită.

Duminică, 20 august, va fi o zi foarte bună pentru Vărsătorii care vor dori să definitiveze proiecte abandonate în trecut ori să se întoarcă pe băncile școlii pentru diverse cursuri de perfecționare.

În plan sentimental, astrele îi vor sprijini pe Vărsătorii care vor încerca să „remedieze” relația actuală sau să se întoarcă la o persoană pe care nu au încetat niciodată să o iubească.

1 Comment

1 Comment

  1. Oli

    2017-08-13T08:58:06+03:00 at 8:58

    Spunetii.va.rog cum vor.sta varsatorii.cu dragostea.in luna septembrie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top