Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018 Balanță – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele întâlnesc persoane care vor să investească în proiectele lor. În plan sentimental, au parte de relații în care pasiunea este cea care primează. Financiar, hobby-urile devin surse de câștig.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Balanță anunță schimbări în plan financiar și noutăți în plan sentimental. Săptămâna începe cu prezența Soarelui și a planetei Mercur în zodia Taur și în ”casa Banilor altora” din astrograma Balanțelor, prezență care le sporește nativilor șansele de câștig și, în plan profesional, de promovare.

Tot în zodia Taur va fi și Luna Nouă din data de 15 mai și tot în zodia Taur, va ajunge, în aceeași și, planeta Surprizelor și a schimbărilor neașteptate, Uranus. Uranus va rămâne în semnul Taurului timp de 7 ani, iar Luna Nouă din 15 mai va fi un moment potrivit pentru planuri de viitor și decizii cu impact pe termen lung în plan financiar.

Pentru unele Balanțe, Luna Nouă va veni cu un răspuns favorabil la o cerere de finanțare sau cu șansa de a întâlni o persoană care va investi mult în Balanțe și în proiectele acestora, în următorii ani.

În plan sentimental, Luna Nouă și Uranus în Taur pot aduce mai multă pasiune în cuplu sau, pentru Balanțele singure, relații în care pasiunea este cea care primează.

Mai multă pasiune în viața sentimentală a Balanțelor este anunțată și de intrarea lui Marte în zodia Vărsător și în ”casa Iubirii” din astrograma Balanțelor, unde va rămâne timp de câteva luni. În astrologie, Marte este nu doar ”planeta Războiului”, ci și ”planeta Acțiunii” și ”planeta Pasiunii”.

Nativii Balanță, mai apreciați în weekend

Același Marte în Vărsător poate însemna și mai multă ambiție și acțiune concretă în exprimarea creativității sau în valorificarea talentului personal al nativilor. Acum, un hobby poate deveni o extraordinară sursă de venit pentru Balanțe.

În weekend, mai exact în ziua de sâmbătă, 19 mai, planeta Venus (care le patronează pe Balanțe) va ajunge în zodia Rac și în sectorul Carierei din astrograma Balanțelor. Venus și va ajuta pe nativii Balanță să fie mai apreciați, mai iubiți, mai simpatizați și mai bine plătiți.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top