Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Berbec – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Berbec – Oana Hanganu. Berbecii își extind cercul profesional, iar ambiția îi ajută să se facă remarcați și să atragă norocul de partea lor. În plan personal, se bucură de armonie în familie.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Berbec le recomandă nativilor să fructifice noile oportunități financiare și, în același timp, să nu pună în pericol relația cu prietenii din cauza orgoliilor sau a ambiției exagerate.

Săptămâna începe cu responsabilități suplimentare la locul de muncă și, pentru unii nativi, cu promisiuni legate de mărirea veniturilor sau cu negocieri pentru semnarea unui contract sau pentru obținerea unui job mai bun.

Ziua de marți, 15 mai, este foarte importantă pentru toate zodiile, pentru că atunci au loc două evenimente astrologice majore: Luna Nouă în zodia Taur și intrarea planetei Uranus în aceeași zodie (unde va rămâne 7 ani).

Pentru Berbeci, evenimentele amintite vor aduce schimbări și mari șanse în plan financiar, idei inovatoare care pot schimba, în bine, bugetul personal și propuneri concrete de colaborare. Iar prezența lui Uranus în zodia Berbec va influența și atitudinea Berbecilor față de bani.

Miercuri, 16 mai, planeta Acțiunii, Marte, va intra în zodia Vărsător, unde va rămâne până în noiembrie. Marte este planeta care îi patronează pe Berbeci și le va amplifica ambiția și îi va ajuta să acționeze eficient pentru a-și extinde cercul profesional.

Dar, în cazul multor nativi, ambiția exagerată sau dorința de a-și impune opiniile poate pune în pericol relația cu prietenii. Critice în acest sens vor fi zilele de miercuri și joi.

Ziua de vineri, 18 mai, poate aduce surprize financiare plăcute pentru nativi (de exemplu, o primă sau o mărie de salariu), iar relația cu membrii familiei va fi excelentă.

Sâmbătă, 19 mai, planeta Iubirii, Venus, va intra în zodia Rac și în sectorul Casei și Familiei din astrograma Berbecilor și va amplifica dorința nativilor de a se muta într-o casă mai frumoasă ori de a-și redecora și amenaja actuala locuință, va  aduce armonie în relația Berbecilor cu rudele și, pentru unii nativi, va aduce șansa de a-și întemeia o familie sau de a-și întâlni ”sufletul-pereche”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top