Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele pot primi invitații-surpriză sau oferte de muncă nesperate sau pleacă în călătorie în străinătate. Își fac noi prieteni și chiar își pot întâlni sufletul-pereche cu ajutorul acestora.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Fecioară anunță o perioadă foarte bună pentru călătorii și pentru studii, dar și posibile schimbări în plan profesional. Săptămâna începe cu Soarele și cu planeta Mercur în zodia Taur și în ”casa Străinătății” din astrograma Fecioarelor.

Iar Mercur este planeta Comunicării și a călătoriilor și le patronează pe Fecioare, deci agenda nativilor va fi încărcată și oportunitățile nu se vor lăsa așteptate.

În ziua de marți, 15 mai, tot în zodia Taur și în ”casa Străinătății” din astrograma Fecioarelor va fi Lună Nouă. Și tot marți, în același sector din astrogramă va ajunge și planeta Surprizelor și a marilor schimbări, Uranus, care va rămâne aici timp de 7 ani.

Pentru mulți nativi, Luna Nouă va fi un moment favorabil deciziilor cu impact pe termen lung, cum ar fi hotărârea de a se muta în altă țară sau de a se implica într-o relație cu cineva din străinătate. Pentru alți nativi, Luna Nouă și Uranus pot aduce o ocazie nesperată de a călători, o ofertă neașteptată de muncă sau interesul de a urma anumite cursuri care le vor fi de folos în carieră.

Miercuri, 16 mai, planeta Marte va intra în zodia Vărsător și, timp de câteva luni, va favoriza schimbările în viața profesională a Fecioarelor. Acestea vor avea mai multă ambiție, își vor căuta un job mai bun sau vor avea spirit de inițiativă și ”se vor lansa” în afaceri. Dar Marte poate aduce și certuri cu șefii sau colegii de serviciu.

Ziua de joi, 17 mai, le poate aduce Fecioarelor aprecieri, premii sau cu o idilă la serviciu, iar vineri, o reușită în plan profesional sau sprijin în carieră.

Sâmbătă, 19 mai, planeta Iubirii, Venus, va intra în zodia Taur și, până în iunie, le va ajuta pe Fecioare și să își facă noi prieteni, ba chiar să își găsească sufletul-pereche cu ajutorul acestora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top