Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu

11.05.2018
Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii au protectori secreți sau primesc informații importante, dar trebuie să-și facă timp și pentru odihnă. Financiar, nu se pot plânge, chiar dacă banii câștigați ”se topesc” rapid.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Gemeni le recomandă nativilor să nu se grăbească în a lansa noi proiecte, ci mai bine să se concentreze pe cele aflate în „derulare”, să analizeze cu mare atenție orice propunere sau ofertă, dar, mai ales, să își facă timp pentru odihnă și relaxare.

Perioada cea mai bună pentru acțiune va începe, în cazul lor, după data de 21 mai, când Soarele va intra în zodia Gemeni.

Săptămâna 14-20 mai începe cu un aspect armonios între Lună și Saturn, care le aduce Gemenilor șansa de a recupera o datorie sau, în plan amoros, o pasională întâlnire, posibil cu cineva din trecut.

Marți, 15 mai, Luna Nouă în zodia Taur îi va ajuta pe Gemeni să renunțe la persoane sau situații care nu le mai sunt de folos, dar și să primească informații utile pentru proiectele personale. Tot marți, Uranus, planeta Surprizelor și a marilor schimbări, va intra în zodia Taur, unde va rămâne timp de 7 ani.

Pentru Gemeni, Uranus aflat în ”casa Trecutului și secretelor” poate aduce revederi sau colaborări neașteptate cu persoane din trecutul nativilor, protectori secreți sau relații sentimentale discrete ori aventuri.

Miercuri, 16 mai, planeta Acțiunii, Marte, va intra în zodia Vărsător și, până în noiembrie, îi va mobiliza pe Gemeni să studieze, să se perfecționeze în domeniile de care sunt interesați cu adevărat sau să călătorească în străinătate.

Totuși, din cauza aspectului tensionat format de Marte și Uranus, în această săptămână sunt posibile încurcături în călătorii sau în relația cu persoane din străinătate, dar ele pot fi evitate cu o pregătire minuțioasă ori cu atenție acordată fiecărui detaliu.

Ultima parte a săptămânii va fi marcată de intrarea planetei Venus în zodia Rac, în ziua de 19 mai. Venus în Rac le va aduce Gemenilor numeroase șanse de a-și suplimenta veniturile (mai ales că Soarele va intra în Gemeni în data de 21 mai), dar le va accentua și cheful de cumpărături în special pentru a-și impresiona partenerul de viață.