Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Săgetătorii beneficiază de generozitatea partenerului sau se bucură de mai multă ”acțiune și pasiune” în plan sentimental. În plan profesional, trebuie să își calculeze cu atenție fiecare pas.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Săgetător anunță posibile noi oferte și colaborări, dar și mai multă ”acțiune și pasiune” în viața sentimentală a nativilor.

Până sâmbătă, 19 mai, planeta Iubirii va acționa în sectorul Mariajului din astrograma Săgetătorilor, după care se va muta în zodia Rac și în ”casa Banilor altora”, sector care, într-o astrogramă, face referire și la intimitate, senzualitate și pasiune.

Astfel, unii Săgetători vor beneficia de generozitatea financiară a partenerului, în timp ce alții vor avea parte de mai multă pasiune în cuplu sau se vor lăsa atrași în aventuri amoroase.

Dar, până atunci, în ziua de 15 mai va fi Luna Nouă în zodia Taur și în sectorul Profesiei din astrograma Săgetătorilor. Aceștia vor avea șanse mari să își găsească un nou job sau să fie promovați la actualul loc de muncă.

Tot la data de 15 mai, Uranus, planeta Surprizelor și a schimbărilor neașteptate, va ajunge tot în zodia Taur, unde va rămâne timp de 7 ani. Astfel, pentru Săgetători, începe o perioadă foarte importantă, cu mari schimbări, în care ar trebui să își calculeze cu atenție fiecare pas și să își consolideze fiecare succes.

În ziua de 16 mai, planeta Marte va intra în zodia Vărsător și, timp de câteva luni, va influența sectorul Comunicării din astrogramă. Marte îi va face mai impulsivi pe Săgetători și le va accentua spiritul de aventură, dar există riscul ca acești nativi să se implice în prea multe proiecte și să uite de odihnă.

Joi, relațiile cu partenerii de afaceri vor fi excelente

Joi, 17 mai, va fi o zi excelentă în plan personal pentru că armonia dintre Lună și planeta Venus se va regăsi în relația de cuplu și va influența în mod pozitiv și relațiile nativilor cu partenerii de afaceri sau colegii.

Sfârșitul săptămânii, cu Venus ajunsă în zodia Rac, va aduce, așa cum spuneam mai sus, mai multă pasiune în viața Săgetătorilor, anticipând intrarea Soarelui în ”casa Parteneriatelor”, în ziua de 21 mai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top