Connect with us
Horoscop săptămânal 14 - 20 mai 2018 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 14 – 20 mai 2018 Taur – Oana Hanganu. Taurii sunt vedetele săptămânii: în zodia va fi Luna Nouă și tot în zodia lor va ajunge Uranus. Taurii iau decizii curajoase, ”ies din zona de confort” personală și își schimbă viața.

Horoscopul săptămânii 14-20 mai 2018 pentru zodia Taur anunță mari schimbări și multe oportunități care îi vor transforma pe nativi în vedetele zodiacului. Taurii încep săptămâna cu Soarele și planeta Mercur în zodia lor. Și tot în zodia lor va fi, marți, 15 mai, Luna Nouă.

Mai mult, în zodia lor va ajunge, în aceeași zi de 15 mai, planeta Surprizelor și a schimbărilor uriașe, Uranus, care va rămâne în Taur timp de 7 ani.

Pentru Tauri, va începe o perioadă efervescentă, în care nativii se vor schimba profund, vor lua decizii curajoase, chiar cu riscul de a-i surprinde pe cei din jur și își vor ”construi” viața pe care și-o doresc cu adevărat.

Uranus le va da idei originale și multă creativitate, dar și puterea de a ieși din așa-numita ”zonă de confort” personală, iar Mercur îi va ajuta să fie convingători și Soarele le va amplifica puterea personală și farmecul.

A doua zi, în 16 mai, planeta Marte va intra în zodia Vărsător și, timp de câteva luni, va acționa în sectorul Carierei din astrograma generală a Taurilor. Marte îi va ajuta pe Tauri să ia atitudine, să facă primul pas în relațiile profesionale care îi interesează, să obțină statutul profesional pe care îl merită și, în competiții de orice fel, să fie învingători.

Dar, cum Marte va forma un aspect tensionat cu planeta Uranus, iar acesta va afecta mijlocul săptămânii, s-ar putea ca ideile nativilor Taur să nu aibă, deocamdată, succesul așteptat sau susținerea din partea șefilor, dar lucrurile se vor schimba peste câteva zile. Deci… răbdare!

În weekend, mai exact sâmbătă, 19 mai, Venus va intra în zodia Rac și, până la sfârșitul lunii, le va purta noroc Taurilor și în negocieri, și în afaceri, și în călătorii pentru că este planeta care îi patronează și, în astrologie, este numită și ”Micul Benefic”, nu doar ”planeta Iubirii”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top