Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Berbec

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Berbec

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Berbec. Berbecii au șanse extraordinare. Soarele, Luna și 4 planete acționează în sectorul Carierei din astrograma lor!

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Berbec pune accent pe carieră. Ziua de miercuri va fi una dintre cele mai importante zile din an pentru viața profesională a Berbecilor.

Atunci va fi Lună Nouă în zodia Caoricorn și nu mai puțin de 6 corpuri cerești vor fi în casa Carierei din astrograma lor! Soarele și Luna, alături de planetele Saturn, Pluton, Venus și Mercur vor acționa în acest sector important din astrogramă și le vor favoriza schimbarea.

Energia acestui eveniment va marca nu doar ziua de miercuri, ci întreaga săptămână, iar cei care vor ști să fructifice acest context vor avea numai de câștigat.

Pentru Berbeci, aceasta este o săptămână foarte bună pentru lansarea unei afaceri personale, pentru obținerea unei promovări sau pentru găsirea unui job foarte bun.

Iar pentru cei care nu sunt mulțumiți de viața lor profesională, săptămâna este foarte bună pentru o schimbarea job-ului sau chiar pentru schimbarea domeniului de activitate.

În general, săptămânile cu Lună Nouă sunt favorabile pentru astfel de schimbări, dar, aceasta este una cu adevărat specială. Deciziile luate vor fi realiste și nu vor rămâne pe hârtie.

Berbecii vor trece la fapte. Ei sunt, oricum, oameni de acțiune, dar acum vor fi și prudenți, și realiști, și mai toleranți cu ceilalți și mai puțin orgolioși.

Nativii care nu vor renunța, totuși, la orgolii sau vor (re)acționa impulsiv,în special în relația cu șefii, partenerii de afaceri sau clienții,  vor pierde pe mâna lor. Iar asta, pentru că Uranus, aflat în Berbec, formează aspecte tensionate cu planetele din Capricorn și poate provoca surprize neplăcute.

Un alt eveniment important este intrarea planetei Iubirii, Venus, în zodia Vărsător. Venus în Vărsător poate aduce o nouă iubire sau tentația unei aventuri cu o persoană cunoscută pe internet sau prin intermediul unui prieten.

În 20 ianuarie, Soarele va intra în Vărsător și pentru Berbeci va începe o perioadă excelentă în plan social: noi prieteni, noi colaboratori și o mulțime de evenimente la care vor lua parte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top