Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Săgetător

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Săgetător

Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2018 Oana Hanganu – Săgetător. Săgetătorii câștigă mulți bani dar trebuie să îi administreze cu atenție. Pot să apară cheltuieli neprevăzute.

Horoscopul săptămânii 15-21 ianuarie pentru zodia Săgetător anunță noi surse de venit, dar și cheltuieli neplanificate și le recomandă nativilor să își calculeze cu realism resursele atunci când se concentrează pe proiectele personale.

Luna Nouă din data de 17 ianuarie va avea loc în zodia Capricorn și în casa Banilor din astrograma generală a Săgetătorilor. Mai mult, în casa Banilor, nativii Săgetător vor avea Soarele și Luna, alături de 4 planete: Saturn, Pluton, Venus și Mercur, iar întreaga săptămână va fi marcată de energia lor.

Venus , „Micul Benefic”,  le va aduce Săgetătorilor oportunități financiare. Mercur va favoriza comunicarea și afacerile, iar Soarele și Luna vor favoriza noile proiecte sau completarea și îmbunătățirea proiectelor aflate în derulare.

Pluton și Saturn vor transforma atitudinea Săgetătorilor față de bani și față de gestionarea resurselor, înlocuind optimismul exagerat cu realism și maturitate.

Astfel, Luna Nouă poate fi un important punct de pornire pentru Săgetători, dar aceștia trebuie să aibă răbdare pentru că ritmul în care lucrurile se vor schimba va fi mai lent decât cel la care se așteaptă.

Iar pentru asta, este „de vină” și planeta Marte, aflată în casa Secretelor și a trecutului din astrograma Săgetătorilor.

Marte le cere să își rezolve probleme din trecut, așa că mulți nativi nu vor avea destulă energie sau destul timp pentru noile obiective din viața lor. Abia în 26 ianuarie Marte va intra în Săgetător și îi va ajuta să se mobilizeze cu adevărat.

În plus, aspectul tensionat pe care Uranus îl formează cu Luna Nouă poate însemna cheltuieli neplanificate pentru rezolvarea unor situații legate de persoana iubită sau de copii.

Până atunci, alte două evenimente astrale vor marca această săptămână și vor aduce armonie în relația Săgetătorilor cu cei din jur.

Este vorba de intrarea planetei Venus în zodia Vărsător, în data de 18 ianuarie, urmată de intrarea Soarelui tot în Vărsător, în data de 20 ianuarie. Iar pentru Săgetători, Venus și Soarele în Vărsător înseamnă comunicare excelentă cu cei din jur, succes în negocieri, noroc în călătorii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top