Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Balanță

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Balanță. Balanțele primesc bani și cadouri. Cum stau cu dragostea? Așa-și-așa. Vezi ce cristale trebuie să poarte!

În această săptămână, pentru Balanțe, prioritățile sunt legate de viața profesională.

Din 9 mai, Nodul Nord, care indică domeniile în care putem evolua spiritual și menirea noastră, s-a mutat în zodia Leu, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Nodul Nord în Leu le cere Balanțelor să socializeze mai mult și să își extindă „rețeaua profesională” . Numai așa vor fructifica șansele și oportunitățile.

Provocarea vine din partea planetei Saturn care se află în „sectorul Comunicării” din astrograma Balanțelor și  diminuează, în cazul multor nativi, dorința de a călători sau de a comunica.

Dar, din această săptămână, lucrurile se vor schimba. În data de 20 mai, Soarele se va muta în zodia Gemeni, unde se află și Marte, „planeta Acțiunii”.

Pentru Balanțe, prezența Soarelui și a planetei Marte în Gemeni înseamnă, în primul rând, călătorii în străinătate.

Mai poate însemna și succes în competiții care au loc în altă țară sau colaborări cu firme din străinătate.

Dar, până în 20 mai, Soarele se va afla în zodia Taur, unde „va face echipă” cu planeta Mercur.

Pentru Balanțe, asta înseamnă bani obținuți cu ajutorul altora sau de la alții (inclusiv credite sau sponsorizări), cadouri, comisioane, noroc în afaceri.

Cadourile pot avea legătură cu domeniile „patronate” de Mercur, adică transport, turism sau comunicare.

Astfel, dacă Balanțele au nevoie de un telefon nou sau un laptop mai performant sau visează la o vacanță pe o insulă însorită, astrele vor avea grijă să le îndeplinească dorințele. Iar Balanțele mai norocoase pot primi în dar chiar și o mașină.

Mercur va rămâne în zodia Taur până la sfârșitul lunii, așa că, din punct de vedere financiar, Balanțele ar trebui să fie mulțumite.

Dar cum stau Balanțele cu dragostea în această săptămână?

Așa-și-așa! Venus, planeta Iubirii, se află în „casa Parteneriatelor” din astrograma lor, dar tot acolo este și Uranus. Asta înseamnă multe schimbări, multe toane și mult stress. Ziua de 19 mai va fi cea mai complicată. Atunci, riscul unor certuri și chiar al unei despărțiri e destul de mare.

Ce ar trebui să facă Balanțele pentru a anula acest risc?

Să își păstreze echilibrul interior, așa cum sugerează și simbolul zodiei lor. Un pandantiv din Piatra Lunii, care echilibrează emoțiile și un hematit care anulează energiile negative le sunt de folos, în această perioadă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top