Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Berbec - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Berbec

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Berbec. Berbecii recuperează bani  împrumutați dar riscă să provoace tensiuni în cuplu. Vezi ce cristal îi poate ajuta

Ați împrumutat niște bani cuiva și v-ați luat gâdul de la ei? Astrele v-au pregătit o surpriză: primiți bani! Miercuri, în „casa Banilor” din astrograma Berbecilor, ajunge Mercur. Aici se află, până în 20 mai, și Soarele. Astfel, timp de câteva zile, Berbecii au șanse mari să recupereze bani dați cu împrumut, să câștige, din munca proprie, bani peste salariu sau să facă rost de bani pentru o afacere.

Cei care au  contracte de colaborare sau orice fel de parteneriate profesionale de care nu mai sunt mulțumiți ar trebui să profite de aceste zile în care Soarele și planeta Mercur „lucrează în echipă” în favoarea lor.

Acum Berbecii pot cere o mărire de salariu sau schimbarea unor prevederi contractuale și rezultatele vor fi cel puțin mulțumitoare. Jupiter, „Marele Benefic” din astrologie, le aduce Berbecilor noroc în parteneriate și colaborări. Dar Jupiter este retrograd până în iunie, așa că e posibil ca schimbările aprobate să intre în vigoare din a doua jumătate a lunii  viitoare.

Sâmbătă, Soarele intră în zodia Gemeni, unde se află, încă din aprilie, Marte „planeta Acțiunii”. Iar Marte este chiar planeta care îi patronează pe Berbeci.

Deci,  din 20 mai, altă „echipă astrală” va lucra în folosul Berbecilor. Aceasta  le va purta noroc în călătorii sau la evenimentele la care nativii vor fi invitați.

Și, pentru că tot am vorbit despre evenimente și călătorii: Berbecii care își caută un loc de muncă, ar trebui să se orienteze chiar spre așa ceva.

Acum au noroc Berbecii care vor să lucreze în organizare de evenimente, transporturi, turism, vânzări și servicii. Au noroc și cei care încep afaceri în domeniile amintite.

Dar cum stau Berbecii cu dragostea în această săptămână? Nici prea prea, nici foarte foarte.

Planeta Iubirii este, încă, în zodia lor, iar Jupiter le veghează relația de cuplu. Dar tot în zodia lor, Berbecii îl au pe Uranus, care le aduce, de vreo câțiva ani, dorință de schimbare și nevoie de libertate.

Aceasta e marea provocare pentru Berbeci. Chiar și pentru cei singuri, care doresc să își găsească jumătatea! Pe de o parte, Berbecii vor „pe cineva” alături, vor o relație. Pe de altă parte, nu vor să renunțe la „independența” lor.  Trebuie să găsească o soluție de mijloc!

O pot găsi în această săptămnă? Nu e imposibil dar trebuie să aibă mare grijă joi, 19 mai. Atunci se formează o „opoziție” între „planeta Iubirii” și Jupiter, planeta care, așa cum spuneam, veghează, acum, relațiile și parteneriatele Berbecilor.

În jurul zilei de 19 mai e risc mare de certuri, conflicte și despărțiri. Atunci Berbecii trebuie să își păstreze calmul și să „își înghită limba”. Trebuie să asculte și ce au alții de spus, chiar dacă nu le place. E cam greu pentru Berbeci să facă așa.

Ce cristal le este de folos?

În această săptămână, Berbecii trebuie să poarte lapis lazuli. Acest cristal îi ajută să își păstreze calmul și să „nu arunce cu vorbe”, provocând conflicte fără rost.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top