Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Fecioară

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Fecioară. Fecioarele vor succes în carieră și pentru asta, se înscriu la tot felul de cursuri. Ce cristale să poarte acum!

Fecioarele încep săptămâna cu chef de vorbă și de…școală. Soarele este, încă, în „sectorul Studiilor” din astrograma lor, unde va sta până sâmbătă, 20 mai.

În ziua de 16 mai,  aici va veni și Mercur, planeta care îi patronează. Astfel, timp de 4 zile, Fecioarele vor fi mai interesate decât oricând să studieze, să învețe și să se perfecționeze.

Nu vor rata nicio invitație la conferințe și seminarii sau se vor înscrie la tot felul de cursuri și se vor documenta pentru a fi la curent cu noutățile din domeniul lor de activitate.

Iar toate acestea vor fi remarcate de șefi și efectele nu se vor lăsa așteptate. Fecioarele vor fi promovate la serviciu sau vor primi salarii și bonusuri mai mari sau li se va propune să ocupe o funcție importantă.

De regulă, Fecioarele sunt timide și preferă să stea în umbră, chiar dacă își fac treaba cu seriozitate și profesionalism. De data asta, ele vor reacționa altfel. Vor accepta funcția propusă, convinse fiind că merită să aibă succes.

Iar dacă aprecierea șefilor va fi doar una verbală, Fecioarele vor ști să își susțină „cauza” și vor obține aprecieri „concrete”, cum ar fi o mărire de salariu.

Planeta Marte aflată în zodia Gemeni și în sectorul Carierei din astrograma lor le dă Fecioarelor îndrăzneală, ambiție și puterea de a obține ceea ce doresc.

Purtarea unui granat amplifică forța interioară a Fecioarelor, iar un pandantiv din agată albastră le poate ajuta să comunice eficient cu toată lumea.

În ceea ce privește viața personală, Fecioarele trebuie să găsească o soluție de compromis. Ambiția și dorința lor de a nu rata oportunitățile poate provoca tensiuni în familie.

O piramidă din cuarț alb păstrată în living poate anula energiile negative, iar o sferă din cuarț roz păstrată în dormitor contribuie la refacerea și păstrarea armoniei în cuplu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top