Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Taur

Horoscop săptămânal 15-21 mai Oana Hanganu – Taur. Taurii pot face  schimbările dorite: un nou look, o nouă dietă, o nouă bijuterie. Vezi ce trebuie să poarte!

Vrei să vă schimbați viața? Profitați de această săptămână! Perioada 15-21 mai este foarte importantă pentru Tauri: e ultima săptămână din acest an, în care Soarele se află în zodia lor.

Acum Taurii trebuie să se concentreze mai mult pe propria persoană și pe propriile dorințe și să acorde o mai mare atenție sănătății.

Prima parte a săptămânii este potrivită pentru schimbare: un nou look, un nou regim de viață, o nouă dietă, o nouă garderobă sau măcar o nouă bijuterie.

Taurii iubesc bijuteriile și, în această perioadă, ar trebui să poarte brățări de jad verde sau pandantive cu jad sau agate.

Acum e  vremea și pentru planuri numai bune de așternut pe hârtie. Momentul acțiunii va veni spre sfârșitul săptămânii, în jurul datei de 20 mai.

Din 20 mai, atenţia Taurilor se va îndrepta spre bani, resurse personale și spre prosperitatea familiei.

Unii Tauri vor fi forțați de împrejurări să își asume responsabilități suplimentare  față de părinți sau față de alte rude apropiate și s-ar putea să se întoarcă în casa părintească pentru a locui, o vreme, acolo.

Responsabilitățile vor fi și de natură financiară, motiv pentru care Taurii  vor avea nevoie de un job mai bine plătit sau de un al doilea loc de muncă.

Un job mai bine plătit își vor căuta și Taurii care erau obișnuiți să primească ajutor financiar de la părinți sau de la prieteni. Ajutorul respectiv încetează ori scade atât de mult, încât Taurii trebuie să găsească, rapid, soluții.

Din 20 mai, Soarele se va muta în zodia Gemenilor, acolo unde, încă din aprilie, se află Marte, „planeta Acțiunii”.

Această combinație astrală poate însemna, pentru Tauri, discuții la locul de muncă pentru mărirea salariului, dar poate însemna și discuții și dispute în familie, legate de o casă ori de o moștenire.

Taurii vor fi convingători și își vor apăra  interesele, în special după data de 16 mai, când în zodia lor va intra planeta Comunicării, Mercur.

Mercur le va aduce Taurilor și dorința de a „socializa”, dar și multe invitații la evenimente de la care ar fi bine să nu lipsească, în special vineri și sâmbătă. Așa vor își vor face noi prieteni care îi vor ajuta, în lunile următoare, să facă pașii doriți în plan profesional.

Duminică va fi, pentru Tauri, o zi perfectă pentru relaxare. Câteva ore petrecute în aer liber sau o ședință de masaj cu ulei de iasomie și de migdale  sunt remedii potrivite pentru ca Taurii   să „își încarce bateriile” și să înceapă, în formă, săptămâna următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top