Connect with us
Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele trebuie să își pună în valoare spiritul practic și să demareze proiecte și afaceri pe cont propriu. Vor avea succes.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Fecioară pune accent pe resursele financiare, dar și pe comunicarea nativilor cu cei din jur.

Fecioarele vor avea multe invitații de onorat sau multe drumuri de făcut, pentru că în ziua de marți, 17 octombrie, planeta Mercur va ajunge în casa Comunicării și călătoriilor din astrograma lor.

Aici se află, din ziua de 10 octombrie, Marele Benefic Jupiter, care le îndeamnă pe Fecioare să își pună în valoare spiritul practic și să demareze proiecte și afaceri pe cont propriu.

Astfel, până în noiembrie, Jupiter va lucra în echipă cu Mercur, denumit și „planeta Afacerilor”, care le patronează pe Fecioare.

Un start foarte bun pentru o afacere sau un proiect poate fi Luna Nouă din data de 19 octombrie. Aceasta va avea loc în Balanță și în casa Banilor din astrograma zodiei Fecioară.

Dar Luna Nouă din 19 octombrie va veni cu vești importante și schimbări în plan financiar și pentru Fecioarele care nu sunt interesate de afaceri.

Acestea pot primi o mărire de salariu sau își pot găsi un job part time.

Dar banii pot deveni și motiv de dispute, așa cum anunță opoziția dintre Soare și Lună, pe e o parte, și Uranus, pe de altă parte.

Această opoziție va marca mijlocul săptămânii, când Fecioarele ar trebui să evite cheltuielile în exces sau criticarea partenerului, pe motiv că acesta nu aduce destui bani în casă.

Tensiunile pe această temă se pot amplifica în cursul săptămânii următoare deoarece planeta Războiului, Marte, va intra în casa Banilor din astrograma Fecioarelor în seara zilei de duminică, 22 octombrie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top