Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Gemeni

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii au parte de surprize în plan sentimental. Cei singuri se îndrăgostesc la prima vedere sau se lasă atrași într-o aventură.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Gemeni pune accent pe viața sentimentală și pe cea profesională.

Intrarea planetei Mercur în zodia Scorpion, în data de 17 octombrie, poate aduce vești importante legate de viața profesională a Gemenilor.

Mercur este planeta care îi patronează pe Gemeni și, până în noiembrie, va acționa în tandem cu Marele Benefic Jupiter, favorizând schimbările și progresul acestora în carieră.

Vor fi favorizați în special cei care lucrează în domenii legate de comunicare, transport sau comerț sau cei care se orientează către aceste domnii.

În plan sentimental, Gemenii pot avea parte de surprize, în special în jurul datei de 19 octombrie, când Luna Nouă va avea loc în casa Iubirii din astrograma lor.

Atunci, o nouă iubire poate să apară în viața lor! Dar prezența planetei Saturn în casa Parteneriatelor le cere să dea dovadă de maturitate și responsabilitate și să nu se lase duși de val.

Iar asta, mai ales că duminică, 22 octombrie, planeta Pasiunii, Marte, va intra în casa Iubirii, sporind cheful Gemenilor pentru aventuri sentimentale.

Pentru Gemenii care au o relație stabilă, Luna Nouă din 19 octombrie poate aduce mai multă afecțiune și înțelegere, dar și dorința de a avea un copil sau chiar o veste mult așteptată în acest sens.

O altă veste pe care Gemenii o pot primi de Lună Nouă poate avea legătură cu succesul obținut de copiii nativilor.

Vești importante pot primi, între 18-21 octombrie și Gemenii care lucrează în domenii ce le permit exprimarea creativității sau în proiecte dedicate copiilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top