Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Leu

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii își fac mai mult timp pentru a discuta cu părinții, pentru a-și vizita rudele și pentru a lua parte la evenimente de familie.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Leu pune accentul pe „agenda de lucru” și pe familie.

Leii vor acorda o atenție sporită familiei, așa cum îi îndeamnă planeta Comunicării, Mercur, care va intra marți,17 octombrie, în zodia Scorpion.

Mercur în Scorpion va dinamiza sectorul Casei și al familiei din astrograma Leilor, acolo unde se află, din 10 octombrie, Marele Benefic Jupiter.

Leii își vor face mai mult timp pentru a discuta cu părinții, pentru a-și vizita rudele și pentru a lua parte la diferite evenimente de familie.

Căsătoria unei rude poate fi un astfel de eveniment, prezența lui Jupiter în Scorpion însemnând, pentru Lei, și extinderea familiei.

Dar, la fel de bine, poate fi vorba chiar de propria nuntă, pentru că Jupiter îi înseamnă pe Leii necăsătoriți să se așeze la casa lor, iar Saturn le sporește responsabilitățile în iubire.

Leii pot lua decizii  sau pot primi vești importante în preajma zilei de 19 octombrie. Atunci va fi Lună Nouă în Balanță, zodia mariajului și a parteneriatelor.

Luna Nouă din 19 octombrie va activa și agenda Leilor, care vor primi invitații la diferite evenimente, vor întâlni oameni noi sau vor călători în locuri pe care nu le-au mai vizitat.

Tot Luna Nouă îi poate inspira pe Lei să negocieze cu succes contracte și să planifice afaceri și proiecte noi.

Pentru toate acestea vor avea mai multă energie începând din 22 octombrie. Atunci Marte, planeta Acțiunii, va intra în zodia Balanță și în casa Comunicării și afacerilor din astrograma lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top