Connect with us
Horoscop săptămânal 15-21 ianuarie 2017 Oana Hanganu - Vărsător

Știri

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 16-22 octombrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii se concentrează pe carieră și ar fi bine să nu rateze oportunitățile care , în această perioadă, le pot schimba viața în bine.

Horoscopul săptămânii 16-22 octombrie pentru zodia Vărsător pune accent pe cariera nativilor, dar și pe relațiile acestora cu persoane din alte țări și pe oportunitățile lor de a studia în străinătate.

Vărsătorii se concentrează pe carieră și ar fi bine să nu rateze oportunitățile care , în această perioadă, le pot schimba viața în bine.

Din 10 octombrie, Marele Benefic Jupiter se află în casa Carierei, unde, în 17 octombrie, va intra și planeta Mercur.

Prezența planetei Mercur amplifică șansele Vărsătorilor de a fi numiți în funcții importante, de a avea afaceri de succes și de a călători în interes profesional.

În același timp,  Mercur și Jupiter sporesc interesul nativilor pentru studiu și perfecționare profesională, iar, în multe cazuri, condiționează promovarea la locul de muncă sau obținerea job-ului dorit de absolvirea unor cursuri.

Un alt aliat al nativilor este, acum, planeta Venus, aflată în Balanță și în casa Străinătății din astrograma zodiei Vărsător. Venus în Balanță favorizează relațiile Vărsătorilor cu persoane din alte țări și poate chiar să le aducă, din străinătate, marea iubire.

Noutăți importante în acea sens pot însoți Luna Nouă din ziua data de 19 octombrie, care va avea loc în zodia Balanță.

Astfel, Luna Nouă din 19 octombrie le poate aduce Vărsătorilor vești bune de la cineva din străinătate, împăcarea cu cineva drag de departe sau șansa de a întâlni și de a se îndrăgosti de o persoană care locuiește în altă țară.

Pentru alți nativi, Luna Nouă poate însemna o călătorie în străinătate, alături de persoana iubită sau de copii, dar și oportunitatea nativilor sau a copiilor acestora se a studia în altă țară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top