Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – GEMENI

Horoscop săptămânal 17-23 aprilie 2017 Oana Hanganu – GEMENI. Aflată în zodia lor, Marte le amplifică Gemenilor apetitul pentru aventuri.

Pentru Gemeni, cele mai importante evenimente astrale din săptămână sunt intrarea planetei Marte în zodia lor, precedată de intrarea Soarelui în zodia Taur și întoarcerea planetei Mercur în zodia Berbec.

În primele zile ale săptămânii „își spune cuvântul” trigonul care se formează între Soarele aflat, încă, în zodia Berbec (și în sectorul Prietenilor din astrograma Gemenilor) și planeta Saturn, aflată în Săgetător (și în sectorul Parteneriatelor nativilor Gemeni). Astfel, Gemenii se bucură de popularitate, sunt apreciați și obțin informațiile de care au nevoie pentru a corecta sau definitiva proiecte la care lucrează de mai mult timp.

În noaptea de miercuri spre joi, Soarele intră în zodia Taur și în casa a XII-a din astrograma Gemenilor. Timp de o lună, Soarele aflat în zodia Taurilor le va cere Gemenilor să fie mai chibzuiți, să nu se mai „consume” pentru orice fleac sau pentru oricine și să își urmărească țelurile cu mai multă stăruință.

„Conjuncția” care se formează în data de 20 aprilie între Soare și Mercur retrograd îi va obliga pe Gemeni să rezolve probleme amânate de prea multe ori și abia după aceea să se ocupe de sarcinile curente.

Energie vor avea Gemenii, din plin, pentru toate, în special după data de 21 aprilie, când planeta Marte va intra chiar în zodia lor. Dar Marte îi va face  mai combativi, iar discuțiile cu acești nativi vor fi însuflețite, pline de „sare și piper” și deloc plictisitoare. Problema este că ele se pot transforma în certuri dacă Gemenii se lasă „duși de val”, doresc să aibă dreptate cu orice preț și nu își aleg cu grijă cuvintele.

Saturn retrograd aflat în zodia Săgetător și în „casa Parteneriatelor” din astrograma Gemenilor le cere să fie mai „reținuți”, în timp ce Mercur, planeta care îi patronează, este în „tranzit retrograd” și provoacă neînțelegeri, încurcături, confuzii, blocaje, probleme de comunicare.  Din aceste motive, Gemenii pot consolida relații sau, dimpotrivă, pot provoca despărțiri, în funcție de cuvintele alese și de tonul folosit.

Și, dacă tot am vorbit de relații, trebuie amintit faptul că, în special pentru bărbații născuți în zodia Gemeni, Martel amplifică farmecul personal și apetitul pentru aventuri pline de senzualitate. Dar Saturn, profesorul zodiacului „veghează” în sectorul Parteneriatelor și, la nevoie, intervine cu lecții de viață pentru acești nativi, cărora li se cere să fie corecți, maturi și responsabili.

Din punct de vedere financiar, Gemenii se pot baza mai mult pe economiile făcute până acum și mai puțin pe ajutorul prietenilor. Aceștia se răzgândesc sau se confruntă cu probleme neașteptate, iar Gemenii trebuie să se descurce singuri. Promisiunile neonorate pot fi, de altfel, motiv de ceartă între Gemeni și prieteni sau între Gemeni și colegi.  Tranzitul retrograd al planetei Pluton în Capricorn  începe în această săptămână și, până la sfârșitul lui septembrie, îi va obliga pe Gemeni să găsească, singuri, soluții pentru situațiile în care vor rămâne „descoperiți” sau în care nu vor primi resursele pe care le așteptau și se bazau.

Unii Gemeni se vor confrunta cu astfel de probleme chiar în cuplu. De exemplu, persoana iubită rămâne fără loc de muncă sau, din cauza unor probleme pe care le are firma la care lucrează, aceasta primește mai puțini bani, iar bugetul familiei are de suferit și Gemenii trebuie să găsească soluții (cum ar fi un job suplimentar sau o afacere de familie).

Deocamdată, în plan profesional, Gemenii sunt sprijiniți de planeta Venus, aflată în zodia Pești și în sectorul Carierei djn astrograma Gemenilor.  Din 15 martie, Venus a revenit la mersul direct și, până în 28 aprilie, când se va muta în zodia Berbec, le va aduce nativilor Gemeni șanse și succes, cu condiția ca nativii să nu se „risipească” în prea multe proiecte, planuri și activități.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top